Menu
RSS

Sultanlardan Dişe Diş Mücadele

  • Yazan 
Sultanlardan Dişe Diş Mücadele

Kepez'in Sultanları İzmir Büyükşehir Belediyespor'u 3-2 mağlup etti. 2-0'lık yenilgiyi galibiyete çeviren sultanların kararlı oyunları saha içerisinde büyük beğeni topladı. Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 3'üncü Lig'de mücadele eden Kepez Belediyespor, evinde İzmir Büyükşehir Belediyespor'u konuk etti.

Turgut Özal Spor Salonu'nda oynanan mücadele de Kepez'in Sultanları sakatlıklara rağmen iyi mücadele etti. 2 seti rakibine veren Kepez'in Sultanları maç içerisinde öyle bir dönüş yaptı ki 2-0'dan 3-2 galip gelmeyi başardı.

Dişe diş geçen mücadele hakkında düşüncelerini aktaran Kepez Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Necdet Yüksel, " Bizim için zor bir maç değildi. Lakin oyuncularımızdan Yeliz Kahraman'ın belindeki sakatlık ve Emine Ayberk Tersakan'ın rahatsızlığı nedeniyle oyunumuzda bir düşüş oldu. Oyuncularımın kararlılığı ve Kepezspor taraftarımızın desteğiyle maçı kendi lehimize çevirmeyi başardık" dedi.

Maç günü rahatsızlığı nedeniyle sabah serum alıp öğleden sonra müsabakaya çıkan Emine Ayberk Tersakan, galibiyetin ardından yüksek ateş nedeniyle hastanede tedavi altına alındı. Ayakta tedavi edilen Emine'nin durumunun iyi olduğu belirtildi. Forvet oyuncusu Yeliz Kahraman'ın ise belinde oluşan kas yırtılması nedeniyle maç içerisinde zorlandığı görüldü.

Beline taktığı korse ile sahaya çıkan Kahraman, maç sonunda ağrılarının artması nedeniyle göz yaşlarını tutamadı. Ayrıca deplasmanda Gelişim Koleji karşılaşmasında ayağından sakatlanan Buse Aksu'nun'da kırık nedeniyle bir süre sahalardan uzak olacağı belirtildi.

Kepez Belediye ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü ve Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, tribünden Kepez'in Sultanları'nda tezahüratlarla destek verdi. Yoğun programı nedeniyle maçın 3'üncü setine yetişen Başkan Tütüncü'nün gelmesiyle salon hareketlendi.

Başkan Tütüncü, galip gelmek için maçın her anını dolu dolu yaşadı. Seyircinin tribünde 7'ıncı oyuncu olduğunu ifade eden Başkan Tütüncü, set içerisinde elde edilen her sayıda ayağa kalkıp tezahürat etti.

Galibiyetin ardından Başkan Tütüncü ve Kepezspor taraftarları sultanların soyunma odasına giderek tebrik edip selfie çektirdi.

yukarı çık
0
Paylaşım