Menu
RSS

Amasya'da Kahreden Olay! 2 Kardeş Yanarak Can Verdi

Amasya'da Kahreden Olay! 2 Kardeş Yanarak Can Verdi

Amasya’nın Gümüşhacıköy İlçesi'ndeki 2 katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında, 15 yaşındaki Gülay Karakaya ve kardeşi 6 yaşındaki Sude Karakaya yaşamlarını yitirdi. Anne Neziha Karakaya ile ortanca kızı 14 yaşındaki Sedef Karakaya ise yaralandı.

Olay, dün gece Amasya'nın Gümüşhacıköy İlçesi'nde bulunan Irgat Mahallesi'nde meydana geldi. Hüseyin Karakaya'ya ait 2 katlı ahşap evde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın tüm evi sardı.

Alt kattaki odada uyuyan Neziha Karakaya, yanında bulunan kızı Sedef'i alarak güçlükle dışarı çıktı. Bu sırada evin üst katındaki odada bulunan Gülay ve Sude ise dışarı çıkamadı. Diğer iki kızını kurtarmak isteyen ve çığlıklar atan Neziha Karakaya, alevlerin sardığı eve giremedi.

Gümüşhacıköy Belediyesi'ne bağlı itfaiye erlerinin kısa sürede müdahale ettiği yangında ekipler Gülay ve Sude'nin birbirlerine sarılmış cansız bedenleriyle karşılaştı.

Kız kardeşlerin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken yangında yaralanan anne Neziha Karakaya, kızı Sedef Karakaya ise Gümüşhacıköy Devlet Hastanesi'nde tedavi altına altındı.

Baba Hüseyin Karakaya'nın yangın anında evde olmadığı öğrenilirken, polis yangının çıkış nedeni için soruşturma başlattı.

yukarı çık
0
Paylaşım