Menu
RSS

Yaşlı Çiftin 55 Yıllık Yuvaları Kül Oldu

Yaşlı Çiftin 55 Yıllık Yuvaları Kül Oldu

Bursa’nın İnegöl ilçesi’nde geçimlerini hayvancılık yaparak sağlayan 75 yaşındaki İbrahim ve Zehra Çolkan çiftine ait ahşap ev, samanlık ve ahır çıkan yangında kül oldu. Yaşlı çift evlerinin yanışını gözyaşlarıyla izlediler.

İnegöl ilçesi Hamzabey Mahallesinde oturan Zehra ve İbrahim Çolkan çiftine ait ahşap ev, samanlık ve ahırda yangın çıktı. Evde yalnız bulunan Zehra Çolkan, yangını fark eden komşuları tarafından dışarıya çıkarıldı.

Sinir krizleri geçiren Zehra Çolkan İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Bir anda ahşap binayı saran alevlere ilk müdahale mahalle sakinleri tarafından yapıldı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlerin diğer binalara sıçramasını engelleyerek yangını söndürdü.

Koyunlarını otlatmak için dağlık alana giden İbrahim Çolkan’a evinin yandığını komşuları haber verdi. Eve gelen İbrahim Çolkan gözyaşları içinde yanan evini izledi. Kullanılamaz hale gelen ev, ahır ve samanlık tehlike oluşturmaması için iş makineleriyle yıkıldı. Yangının çıkış nedeni için araştırma başlatıldı.

yukarı çık
0
Paylaşım