Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

AGİDER Darbe Girişimini Kınadı

AGİDER Darbe Girişimini Kınadı

Akdeniz Girişimci İşkadınları Derneği (AGİDER) yazılı açıklama ile darbe girişimini kınadı. AGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Figen Sayın, "Öyle temenni ediyoruz ki; milletimizin Cuma gecesinden beri gösterdiği bu birliktelik, cennet vatanımızın üzerinde hain emelleri olanlara bugün ve yarın büyük bir ders niteliğinde olacaktır” dedi.

Yönetim kurulu olarak yapılan açıklamada şöyle devam edildi: “15 Temmuz Cuma gecesi Milli iradeye, demokrasiye, ülkenin birliğine, bütünlüğüne ve huzuruna karşı, kahraman ordumuzun içerisine sızmış FETÖ/PDY terör örgütüne mensup küçük bir azınlık tarafından girişilen menfur kalkışma, terör, ihanet ve darbe girişimini şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.

Halkımızın demokrasiye sahip çıkması ve bu saldırının başarısız olması tek tesellimizdir. Türk milleti milli iradeye, demokrasiye sahip çıkmıştır. Antalya, demokrasiye, cumhuriyete, milli iradeye sahip çıkarak, karanlık çetelere karşı dimdik ayaktadır.

Milletin hür iradesi ile seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hükümet ve parlamentoya yönelik, demokrasi, hukukun üstünlüğü ve insan haklarını ayaklar altına alan TBMM’ye bombalı saldırıda bulanan paralel terör örgütünün korsan darbe girişimini şiddetle kınıyoruz.

Olaylar sırsında yaşamını yitiren demokrasi şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

yukarı çık
0
Paylaşım