Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya ÇMO Lokman Atasoy İle Devam Dedi

  • Yazan 
Antalya ÇMO Lokman Atasoy İle Devam Dedi

Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Lokman Atasoy ile devam dedi. 6 Şubatta yapılan ÇMO Antalya Şubesi 2. Genel Kurulu ve 7 Şubat 2016’da yapılan seçimlerin ardından göreve başlayan 2. Dönem Şube Yönetim Kurulu, yaptığı ilk toplantısında Başkanlığa Lokman Atasoy’u oybirliği ile seçti.

2010-2012 yılları arasında Yönetim Kurulu üyeliği, 2012-2014 yılları arasında ÇMO İl Temsilciliği yapan Atasoy, Antalya Şubesinin Kurulmasına Başkanlık yapmış ve görevini kendi isteğiyle devretmişti.

Bu dönem tekrar Başkanlığa getirilen Atasoy, 2 yıl sürecek 2016-2018 dönemi içerisinde, Şubede kayıtlı yaklaşık 600 üyesi bulunan çevre mühendislerini, yönetim kurulundaki yol arkadaşlarıyla temsil edecektir. Herkesin güvenoyuyla rakip çıkmaksızın seçilen 2. Dönem Yönetim Kurulu, kamu ve özel sektörde farklı alanlarda görev yapan 7 asil ve 7 yedek üyeden oluşmaktadır.

ÇMO Antalya Şube Bşk Lokman Atasoy konuyla ilgili yaptığı açıklamada:

“ÇMO Antalya Şubemizin 2. Dönem Genel Kurulu ve seçimlerini bizlere yakışır olgunlukta gerçekleştirdik. 2016-2018 dönemi içerisinde, 2 yıl Şubemizi temsil edecek yeni Yönetim Kurulunu ve ÇMO Genel Merkez Yönetim Kurulunu belirleyecek delegeleri tespit etmiş olduk.

Yeni Dönem için yönetime talip olan işlerinde başarılı, özverili, hevesli 14 arkadaşımızla kolları sıvadık. Yönetimi oluştururken kamu ve özel sektörde, mesleğimizin farklı uzmanlık alanlarında görev yapan arkadaşlarımızla temsil edilmesine özen gösterdik. Yönetim Kurulunda tecrübeli üyelerimizin yanı sıra çok genç meslektaşlarımıza da yer verdik.

Deneyim sahibi olanlar yeni katılanlara yol gösterecekler, yeni katılanlar da bakış açılarıyla yeni fikirler sunacaklar, zamanı geldiğinde bayrağı sonradan gelenlere emin şekilde teslim ederek çıtayı muhakkak yükselteceklerdir. Uyumlu ve sistemli çalışma ile 525 kayıtlı üyemiz ve 72 öğrenci üyemiz olmak üzere yaklaşık 600 üyemizi en iyi şekilde temsil edilmesi için çalışılacaktır.

Daha önce olduğu gibi bu dönemde de Odamıza katkı koymak isteyen veya bizimle çalışmak isteyen tüm meslektaşlarımızla beraber çalışıp üreteceğiz. İlk günkü aynı heyecanla çalışmalarımıza yeni dönemde başlıyoruz. Hiç kimseyi mahcup etmeyeceğimize inanıyoruz.

Deneyimli, kararlı, inançlı, çağdaş, yenilikçi, demokrat ve genç çevre mühendisleri olarak mesleğimiz, meslektaşımız ve ülkemiz menfaatleri için yola çıkıyoruz.

Tüm kesimlerle diyalog ve işbirliği içerisinde, kamu yararına ve bilime dayalı olarak yaşadığımız kentin çevre meselelerine çözüm üretmeye çalışacağız. Havamızı, suyumuzu, toprağımızı, doğamızı korumak için üzerimize düşen sorumluluğumuzu yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Bize verilen destek ve güven için teşekkür ediyoruz” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım