Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya’da Sivil Polis Memuru, Vatandaşın Burnunu Kırdı

Antalya’da Sivil Polis Memuru, Vatandaşın Burnunu Kırdı

Antalya’da bir polis memuru, trafikte tartıştığı vatandaşı darp ederek burnunu kırdı. Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize İşler Şube Müdürlüğü’nde görevli sivil kıyafetli polis memuru A.Ş.Ç.,  Muratpaşa ilçesi Kızıltoprak mahallesinde ara sokakta tartıştığı marketlere süt dağıtımı yapan

Nurettin Kaya’nın aracının önünü keserek ben polisim sen bana nasıl küfür edersin diyerek araç içindeki Nurettin kaya’yı darp etti. Darp sonuca burnu kırılan Kaya 10 günlük rapor aldı.

Polisin saldırısı sonucu Burnu kırılan Nurettin Kaya, 10 gün iş göremez raporu aldı. Nurettin Kaya, polis merkezinde verdiği ifadede Kızıltoprak Mahallesi’nde süt dağıtımı yaparken bir araçtan kendisine selam verir gibi bir el hareketi yapıldığını, kendisinin de tanıdığı biri zannedip selama el işareti ile karşılık verdiğini kaydetti.

Bir süre sonra diğer aracın önünü kesip durduğunu, araçtan inen kişinin küfürlerle ‘Ben polisim, devletin işini aksatıyorsun’ diyerek aracın direksiyonunda oturan Nurettin kaya’ya aracın camından yumruk vurduğunu ifade etti.

Kaya, bunun üzerine 155 Polis İmdat’ı arayarak yardım istediğini belirtti.  Sivil olan polis memuru A.S.Ç bana bağırarak çağır  155’i  onlarda gelecek  asıl şimdi  ananı  S…..ler diyerek  tehditler savurduğunu  söyledi.

Olayın şahitlerinden market sahibi Bayram Aksu, olaya karışan iki kişiyi de tanımadığı; ancak Nurettin Kaya’nın burnundan kanlar aktığını ve üzerindeki kanları görünce olay yerine geldiğini, polis olduğunu sonradan öğrendiği şahsın küfürlerle ‘Kafana sıkacağım, şimdi git burdan’ dediğine şahit olduğunu kaydetti.

Polis memuru A.S.Ç ise ifadesinde Kaya’nın kendisine tehdit ve hakaret ettiğini ileri sürdü. Adli Tıp’tan 10 günlük iş göremez raporu alan Nurettin Kaya polis memuru A.S.Ç’den şikayetçi oldu.

HergünMedya

yukarı çık
0
Paylaşım