Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya Demokrat Parti Döşemealtı’nda Görev Değişikliği

Antalya Demokrat Parti Döşemealtı’nda Görev Değişikliği

Demokrat Parti Döşemealtı İlçe Başkanlığı’nda kan değişimi yaşandı. Nadir Özdemir’in yerine İbrahim Balçak başkanlığa getirildi. Demokrat Parti Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal, hizmetlerinden dolayı Özdemir ve ekibine teşekkür ederken

millete hizmet yolunda birlikte yürümeye devam edeceklerini söyledi.

Görevi İbrahim Balçak’a devreden Nadir Özdemir, milletin gerçek sesinin Demokrat Parti olduğunu dile getirirken “Bugüne kadar alnımız ak bir şekilde görevimizi ifa ettik. Bu bir hizmet yarışıdır.

Hizmet yarışında bugün bayrak değişimi yaşanmaktadır. Bu demek değildir ki bizler siyaseti bırakarak bir kenara çekileceğiz. Arkadaşlarımızla birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Görevi devralan İbrahim Balçak da bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Nadir Özdemir ve ekibine teşekkür etti. DP Döşemealtı İlçe Başkanı İbrahim Balçak, “Bugün hizmet bayrağını devraldık.

Demokrat Parti çatısı altında millete hizmet etmek onurlu bir görevdir ve bizler ekip olarak bu önemli görevin bilincindeyiz.

Döşemealtı başta olmak üzere Antalya ve Türkiye genelinde kıratın yeniden şahlanması adına elimizden gelenin fazlasını bugünden başlayarak yapacağız” şeklinde konuştu.

Demokrat Parti Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal ise konuşmasında, “Demokrat Parti demek Türkiye demektir. Biz her zaman söylemlerimizde Demokrat Parti’nin bir dava partisi olduğu vurgusu yaptık.

Bazı arkadaşlarımız ne yazık ki davamızı unutup, millete hizmet, ülkeye hizmet anlayışını unutup kendisine hizmet etmek adına farklı siyasi partilere gitti. Yolları açık olsun.

Ama herkes şunu iyi bilmelidir ki isimler gelip geçicidir önemli olan gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır. Kırat, Genel Başkanımız Gültekin Uysal önderliğinde küllerinden yeniden doğmakta, millet ile hergün buluşmakta ve eski günlerine dönmektedir.

Bugün de millete hizmet yolunda bir bayrak değişimi yaşanmaktadır. Sayın başkanımızın da ifade ettiği gibi görevi bırakıyor olması siyaseti bırakacağı anlamına gelmemektedir.

Birlikte milletimize hizmet etmek adına elimizden gelenden fazlasını ortaya koymaya devam edeceğiz. Yeni göreve gelen İbrahim Balçak ve yönetimini de başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

yukarı çık
0
Paylaşım