Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Pazartesi, 08 Şubat 2016

MHP’li Günal: AKP’den Yandaşa Kıyak, Siyasilere Ballı Maaş!

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın 2016 yılı bütçesi üzerindeki görüşmeler sırasında söz alan MHP Antalya Milletvekili Doç.Dr. Mehmet GÜNAL, Sayıştay’ın uyarılarına rağmen Ulaştırma Bakanlığı’nın ihalelerde ve diğer bazı işlemlerde usulsüzlüklere devam ettiğini, TÜRKSAT’ın da Sayıştay denetiminden kaçırılmaya çalışıldığını söyledi.

Devamını okuyun...

ANSİAD Yeni Yönetim Kurulundan Valiye Ziyaret

Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Erdoğan ve Yeni Yeni Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti. Ziyarette konuşan Vali Muammer Türker, yeni yönetime hayırlı olsun diyerek, başarı dileklerinde bulundu.

Devamını okuyun...

Demre’de 50 Yıllık Asbestli Borular Değiştirildi

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Demre’de 50 yıllık asbestli borular değiştirildi Antalya Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü Demre’de 50 yıllık asbestli boruları değiştirdi. ASAT Ekipleri, Demre ilçesinin su sorunu çözmek için başlattığı 95 kilometrelik içme suyu şebekesi çalışmalarını tamamladı.

Devamını okuyun...

ÖDP Antalya’da Yeni Başkan Fatma Kayaoğlu

ÖDP 8. Olağan Antalya Kongresini gerçekleştirdi. Kongre sonrası mevcut başkan Zeynel Abidin Ergen aday olmazken yeni başkan Fatma Kayaoğlu oldu. İl binasında gerçekleştirilen kongrede açılış konuşmasını Zeynel Abidin Ergen yaptı. Zeynel Abidin Ergen "bu kongreyi Sinan Kayış ve Bahadır Grammeşin'e adadıklarını" söyledi.

Devamını okuyun...

Şahin Filiz: IŞİD Arap Kabile Yapısının Yeniden Diriltilmesidir

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Nurzen Amuran: Sizinle IŞİD militanlarının sosyolojik yapısını ve İslam diniyle olan bağlantılarının tarihsel değerlendirmesini psikolojik analizleri üzerine sohbet edelim diyorum. Ama önce Batı’nın organize ettiği İslam anlayışını irdeleyelim. Şiddetin egemen kılınmasında dinler arası diyalog yerine, dinler arası, mezhepler arası çatışmayı körükleyen unsurlar mı IŞİD’i besliyor? Kısa bir siyasi değerlendirme yapar mısınız?

Devamını okuyun...

Başkan Türel’den Morais’e Geçmiş Olsun Ziyareti

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, beyin kanaması teşhisiyle hastanede tedavisi süren Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde gerçekleşen ziyarette Jose Morais’e acil şifalar dileyen Türel, doktorlardan Morais’in sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Devamını okuyun...

Akseki'de GÜZDER, Tarihi Dokunun Bekçisi Olacak

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Güzelsu Kültür ve Dayanışma Derneği (GÜZDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kahyaoğlu “Dernek olarak Güzelsu’da var olan tarihi ve ekolojik dokunun bekçisi olacağız” dedi. Akdeniz Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen Akseki Güzelsu Mahallesi sakinleri, hasret giderdi.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun