Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Salı, 09 Şubat 2016

Kepez Devlet Hastanesi'nde Geri Sayım Başladı

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği (AKHB) Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, yapımı devam eden 300 Yataklı Yeni Kepez Devlet Hastanesi inşaat alanında Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy ile birlikte incelemede bulundular. Ziyarete Kepez Devlet Hastanesi Koordinatörü Op. Dr. Adil Gökmen ve inşaat mühendisleri de eşlik etti.

Devamını okuyun...

Bize Yazık Değil Mi? Domates Tarlada Bir Pazarda Beş Lira

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya'da üreticiden 1 liraya alınan domatesin pazar ve markette 5 lira ve üzerine satışının da konuşulduğu sektör temsilcilerinin katıldığı toplantıda, üreticinin mağduriyeti ve fiyatlardaki farklılığın nedenleri tartışıldı. Yaş ve meyve sebzenin tarladan sofraya fiyat yolculuğu, Antalya Ticaret Borsası (ATB) Sektörel Analiz Toplantısı'nda konuşuldu.

Devamını okuyun...

Başkan Menderes Türel'den Yatırım Turu

Aynı anda şehrin dört bir tarafında devam eden proje inşaatları ile Antalya, dev bir şantiye alanına döndü. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, inşaatı devam eden Antalyaspor Tesisleri, Makine İkmal, Hizmet Binası, Doğu Garajı Kültür Merkezi ve Nekropol Alanı, Altınova Yolu, Kurşunlu Mezarlık, Raylı Sistem ve Expo-Kundu Yolu projelerinde incelemelerde bulundu.

Devamını okuyun...

HDP Antalya: 'Cizre’de İnsanlık Ölüyor Susmayacağız'

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

HDP Antalya İl Örgütü’nün çağrısıyla bir araya gelen onlarca kişi doğu illerinde süren sokağa çıkma yasakları ve yaşanan olayları protesto etti. HDP Antalya İl Örgütü'nün çağrısıyla Attalos Meydanı'nda bir araya gelen onlarca kişi doğu illerinde süren sokağa çıkma yasaklarını ve yaşanan olayları protesto etti.

Devamını okuyun...

Kepez’den Çocuklara Güzel Bir Gelecek

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Başkan Hakan Tütüncü, ‘Kepez'in Yıldızları Yetenek Taraması’ projesi ile çocuklara güzel bir gelecek armağan etmek istediklerini söyledi. Kepez Belediyesi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından spor camiasına örnek gösterilen ‘Kepez'in Yıldızları Yetenek Taraması’ projesini velilere tanıtıyor.

Devamını okuyun...

Kemer’de Zabıtadan Fırın ve Marketlere Sıkı Denetim

  • Yayınlandığı Kategori Kemer

Kemer Belediyesi zabıta ekipleri tarafından, Fırın ve Marketlerde yapılan denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş ürünler kontrol edilirken Fırınlarda ise yapılan denetimlerde bazı fırınlar uyarı aldı. Kemer bölgesindeki birçok mahallede faaliyet gösteren fırın ve marketlerde sıkı denetim yaparak fırınlarda hamur yoğurma makineleri,

Devamını okuyun...

ASPO Başkanı Yusuf Öztürk’ten Çakma Vaatler Çıkışı

İsmi mühim değil bazı adayların vaatlerinin özü, 'usulü basit vaat' ile pazarcıyı kandırmak. Pazarcıyı kandırmayalım. Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkanı ve Başkan Adayı Yusuf Öztürk, “Pazarcılarda basit usulde vergiyi devlet kaldırdı. Bazı adaylar gibi ‘Basit usulde vergiyi geri getireceğiz’ diye akıldan izandan uzak vaatlerde bulunamayız. Kimse kimseyi kandırmasın” dedi

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun