Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Kültür Merkez Arsasını Bağışladı

Kültür Merkez Arsasını Bağışladı

Kumluca’da yapılması planlanan çok amaçlı kültür merkezinin bulunduğu alanda arsası bulunan hayırsever Şükrü Soytürk, arsasını Kumluca Belediyesi’ne bağışladı.Kumluca Belediyesi tarafından Bağlık Mahallesi Kiremithane sokakta

yapılması planlanan çok amaçlı kültür merkezi için arsa bağışında bulunan hayırsever Şükrü Soytürk’e, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya tarafından teşekkür belgesi verildi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, belediye olarak Bağlık Mahallesi Kiremithane sokakta bulunan yaklaşık 4 bin metrekare bir alanda çok amaçlı kültür merkezi yapmayı planladıklarını, ancak arsa içinde bazı vatandaşların hisselerinin bulunduğunu söyledi.

Bu hisselerden bazılarının hayırsever vatandaşlar tarafından kültür merkezi yapımı için Kumluca Belediyesi’ne bağışladıklarını ifade eden Çetinkaya, “Kültür merkezi yapmayı planladığımız bazı vatandaşlarımızın da arsaları bulunuyordu.

Daha öncede buradaki arsa sahibi olan hayırsever vatandaşlarımız arsalarını bedelsiz olarak Kumluca Belediyesi’ne bağışlamışlardı. Bugünde Şükrü Soytürk amcamız arsasını belediyemize bağışladı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah diğer hisse sahipleri de bu konuda duyarlılık gösterirler ve ilçemiz adına kalıcı bir hizmet yapmış oluruz” dedi.

Hayırsever Şükrü Soytürk de, kültür merkezi yapılacak olan alanda kendisine ait 42 metrekare arsa bulunduğunu, kendisinin ilçeye kalıcı bir hizmet olacağı düşüncesiyle burada yapılacak güzel çalışma için arsasını Kumluca Belediyesi’ne bağışladığını söyledi.

Konuşmaların ardından hayırsever Şükrü Soytürk’e Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

yukarı çık
0
Paylaşım