Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Kumluca’da Yağmur Duası Yapılacak

Kumluca’da Yağmur Duası Yapılacak

Kumluca’da hafta sonu yapılacak yağmur duası hazırlıklarının değerlendirilmesi için toplantı düzenlendi.Kumluca Belediyesinde gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Falay,

Güzören Mahallesi Muhtarı Selahattin Okur, Kumluca Müftülüğünü temsilen din görevlisi Bayram Tekin ve belediye çalışanları katıldı. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, ilçede geleneksel olarak yapılan bir yağmur duası etkinliği olduğunu, bu güzel etkinliğin sürdürülmesi, gelecek nesillere aktarılması adına bu yılki organizasyonda belediye olarak kendilerinin de yer alacaklarını söyledi.

Amaçlarının yağmur duasının yanında halkı güzel bir etkinlikte bir araya getirmek, insanların kaynaşmasını sağlamak olduğunu ifade eden Çetinkaya, “Yağmur duası etkinliği ilçemizin Güzören Mahallesinde uzun yıllardır yapılan güzel bir etkinlik.

Bu yıl etkinliğin daha kapsamlı olması amacıyla belediye, ilçe müftülüğümüz ve mahalle muhtarlığımız daha geniş bir organizasyon yapmak istedik. Bu konuda tüm hazırlıklarımız yapıldı.

Cumartesi günü Güzören Mahallemizde gerçekleştireceğimiz bu güzel etkinliğimize tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Güzören Mahallesi Muhtarı Selahattin Okur da, mahallelerinde yağmur duası etkinliğinin çok eski yıllardan bu yana yapıla gelen bir etkinlik olduğunu, halkında bu etkinliğe büyük ilgi gösterdiğini ve bu yıl etkinliği daha kapsamlı yapmak istediklerini söyledi.

Etkinliğin adının yağmur duası olduğunu, ancak asıl amaçlarının insanları bir araya getirerek kaynaşma ve birlikteliği sağlamak olduğunu vurgulayan Okur, “Bu etkinliğimiz mahallemizde belki yüz yılı aşkın süredir yapıla gelen bir etkinlik.

Yıl kurak geçtiğinde adına yağmur duası, yıl yağışlı geçtiğinde adına şükür duası diyoruz. Güzel bir etkinlik, her yıl insanlar bu anı bekliyorlar. Bu yıl daha kapsamlı olsun, diye belediyemizde destek veriyor.

Ben tüm halkımızı 26 Mart Cumartesi günü Güzören Mahallemizdeki bu etkinliğimize bekliyorum” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım