Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Kumluca’da Yangın Mağdurlarına Yardım Parası Teslim Edildi

Kumluca’da Yangın Mağdurlarına Yardım Parası Teslim Edildi

Antalya’nın Kumluca İlçesi'nde geçen ay çıkan iki ayrı orman yangınında ev ve tarım arazileri zarar görenler için başlatılan kampanyada toplanan yardımlar hak sahiplerine ulaştırıldı.

Kumluca'da 24 ve 27 Haziran tarihlerinde çıkan orman yangınlarından etkilenenler için kaymakamlık, belediye ve sivil toplum kuruluşları tarafından başlatılan yardım kampanyası sona erdi.

Kumluca Belediyesi toplantı salonunda Kaymakam Polat Kara başkanlığında, Yardım Komitesi ve evleri yangından etkilenen vatandaşlar bir araya geldi.

Kaymakam Polat Kara, haziranda ilçede büyük orman yangınları yaşandığını, bu yangınlarda ormanların yanı sıra bazı vatandaşlara ait ev, sera ve tarım arazilerinin etkilendiğini söyledi.

Şu ana kadar yapılan tespitlerde 324 kişinin yangından bilfiil etkilendiğini aktaran Kaymakam Kara, yangınların toplam zararı ve etkilenen vatandaşların kat sayısı oranına göre devlet tarafından verilecek yardımların ise en kısa sürede vatandaşlara dağıtılacağını belirtti.

Yangının hemen akabinde kaymakamlık, belediye ve sivil toplum kuruluşları önderliğinde yardım kampanyası başlattıklarını hatırlatan Kaymakam Kara, "Bu kampanyada bugüne kadar 281 bin lira para toplandı.

Bu parayı yangında sadece evleri etkilenen ve komitemizin belirlediği gerçek ihtiyaç sahibi 37 vatandaşımıza zararları oranında dağıtacağız. Gerçekten birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma adına Kumluca halkı başta olmak üzere hayırseverlerimiz kampanyamıza destek verdi.

Yardımda bulunan tüm hayırseverlerimize, yardım kampanyası boyunca görev alan komite üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından kampanya kapsamında toplanan yardım paraları Kaymakam Polat Kara ve Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya tarafından yangında evleri etkilenen vatandaşlara dağıtıldı.

yukarı çık
0
Paylaşım