Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

MATSO’dan Turizmde Alternatif Pazar Hamlesi

MATSO’dan Turizmde Alternatif Pazar Hamlesi

MATSO 2016 yılında turizmde yaşanacak sıkıntıları en aza indirmek amacıyla çaba gösteriyor. Başbakanlık yatırım destek Ofisi, Türk Hava Yolları (THY), Serik Belediyesi işbirliği ve MATSO’nun desteği ile 6 ülkenin tur operatörlerine Manavgat tanıtım turu düzenlendi.

Başbakanlık yatırım destek Ofisi, Türk Hava Yolları (THY), Serik Belediyesi işbirliği ile bölgeye gelen 6 ülkenin tur operatörlerine MATSO’nun desteği ile Manavgat tanıtım turu düzenlendi.

17-21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen bölge tanıtım turuna Katar, Kuveyt, Abudabi, Bahreyn, Dubai,  Umman ülkelerinde ülkelerinin en iyi tur operatörleri katıldı. Tanıtım gezisinde tur operatörlerine İlçenin tarihi ve turistik yerleri gezdirildi.

Tur Acenteleri MATSO’ya Teşekkür Ziyaretinde Bulundu

Tanıtım gezisinin ardından Manavgat Kapalı çarşıyı gezen tur operatörleri alışveriş yaptı. Daha sonra tur operatörleri MATSO’ya organizasyon nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundu.

MATSO Meclis Toplantı Salonu’nda ağırlanan tur operatörlerine hitaben MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş bir konuşma yaptı.

Boztaş evinize hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasında Manavgat’ın dünyanın en güzel şehirlerinden birisi olduğunu belirterek 6 ülkeden gelecek turistin kendilerini evlerinde hissedeceğini ve en güzel şekilde tatillerini geçirebileceklerini söyledi.

Kültür benzerlikleri nedeniyle bu ülkeler ile kardeş olduklarına vurgu yapan Boztaş, “buraya ülkelerinizden gelecek turistler kendilerini evinde hissedecek.

Ülkenizden tatile gelecek vatandaşlarınızın yaşayabilecekleri sorunlarda daima yanlarında olacağız” dedi. Manavgat’ta aranılan her şeyin bulunabileceğini söyleyen Boztaş, “ilçemizde tarih,  deniz, doğa, su sporları, tarım ürünleri ve birçok güzelliği bir arada bulabileceksiniz. Ne ararsanız Manavgat’ta var” diye konuştu.

Boztaş; Turizmde Pazar Ve Ürün Çeşitlendirmesini Mutlaka Yapmamız Gerekiyor

Turizm Alman ve Rus Pazarına bağlı kalmanın riskinin yaşanan krizde görüldüğüne vurgu yapan Başkan Boztaş, turizmde pazar ve ürün çeşitlendirilmesinin mutlaka yapılması gerektiğini söyledi.

Turizmdeki krizlerin ürün ve Pazar çeşitlendirilmesi ile aşılabileceğini ifade eden Başkan Boztaş, “Geçtiğimiz hafta İran’dan tur operatörleri ve gazetecilerinde araların bulunduğu 100 kişilik heyetin ardından bu hafta da Körfez ülkelerinden ağırladığımız tur operatörleri bu kapsamda yaptığımız çalışmaların bir parçasıdır.

Gelecekte sektörün bu bölgelere uygun yapılandırma çalışmalarına başlaması gerekmektedir” diye konuştu. Konuşmanın ardından tur operatörlerine yabancı dilde tanıtım argümanları hediye edildi.

yukarı çık
0
Paylaşım