Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Minik Tırmanıcılar Antalya’nın Gururu Oldu

Minik Tırmanıcılar Antalya’nın Gururu Oldu

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Spor Tırmanış Küçükler, Gençler, Büyükler Lider Türkiye Şampiyonasında derece alan sporcular Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu’nu ziyaret etti.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu’na Spor Tırmanış Gençler, Büyükler Lider Türkiye Şampiyonasında derece alan sporcular hakkında bilgi veren Dağcılık Federasyonu İl Temsilcisi Muharrem Koç Şampiyonanın 09-10 Nisan 2016 tarihlerinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Yüksek Okulu Tırmanış Duvarında gerçekleştiğini minik kızlarda Antalya Dağcılık Doğa Sporları Kulübü sporcuları Elif Parlak, 1’nci  Minik erkeklerde Cem Baba 2’nci  minik erkeklerde Kerem Uçarer,  2’nci, Gençlerde ise Kemal Kavuz 3’ncü olduğunu belirtti.

Antalya’da Kaya Tırmanışı sporuna son yıllarda ilginin arttığını ve bu sporu  profesyonel olarak yapan tırmanıcıların yetiştiğini belirten Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, Spor Tırmanış Küçükler, Gençler, Büyükler Lider Türkiye Şampiyonasında başarı elde edip Antalya’yı onurlandıran sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti  başarılarının devamını diledi.

Ziyaret sonunda sporculara Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu’u spor malzemesi hediye etti. Ziyaret fotoğraf çekimi ardından sona erdi.

yukarı çık
0
Paylaşım