Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Vali Muammer Türker’e Veda Yemeği

Vali Muammer Türker’e Veda Yemeği

Son Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Antalya Valisi Muammer Türker’e veda yemeği verildi. Mardan Palace Otel'de gerçekleşen veda yemeğine, E.Müsteşar ve Vali Saim Çotur, Merkez Valisi Can Direkçi, Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kaya, Büyükşehir Belediye

Başkan Vekili Esat Göyük, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bağcı, Dışişleri Bakanlığı Antalya Temsilcisi Büyükelçi Rifat Köksal, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, kurum amirleri ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Yemekte konuşan Vali Muammer Türker, sadece Türkiye’nin değil dünyanın önemli kentlerinden birisi olan Antalya’da 20 ay görev yaptığını ve Antalya'dan gönül huzuru ile ayrıldığını ifade ederek; “Özellikle bizim gibi bir konumda bulunan insanların hafta içi ve hafta sonu aynı yoğunlukta geçiyor” dedi.

Başta turizm olmak üzere algı yönetiminin ve tanıtımın çok önemli olduğunu belirten Vali Türker, Antalya’da, bir taraftan arka planda çalışmalar yaparken, bir taraftan da kentin görselliğini bütün dünyaya yansıtmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Vali Türker Antalya’da dolu dolu 20 ay geçirdiğini ifade ederek; “Bu 20 ayı sadece kamu hizmeti olarak görmüyorum. Dostluklarıyla bize destek veren, emek veren, katkı sunan insanlarla beraber geçen 20 ay, başka türlü dolu dolu olması mümkün değildi” diye konuştu.

Antalya’da iş dünyasının çok hareketli ve sivil toplumun çok dinamik olduğunu kaydeden Vali Türker; “Dışardan gidiş ve geliş trafiğinin çok yoğun olduğu bir yer.

Görev dönemimde gerçekleşen G20 ve Expo gibi uluslararası organizasyonlarda herhangi bir güvenlik sorunu yaşanmadı ama bunun için çok çalıştık” dedi.

“Hepimiz memur olmaktan, taşıdığımız etiketlerden ve koltuklardan daha öte insanız. İnsana ait bütün değerlerde birleşmek daha önemli” diye konuşan Vali Türker; “Organizasyonda emeği geçenlere, ev sahipliğinden dolayı Mardan otel yetkililerine, davetlilere ve Antalya’nın kadirşinas halkına teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Yemek, Vali Yardımcısı Mestan Yayman’ın konuşmasının ardından Vali Türker’e hediye takdimi ile sona erdi. Vali Türker yemek sona ererken yemeğe katılanlarla tek tek vedalaştı.

yukarı çık
0
Paylaşım