Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

YÖRSİAD’ın Konuğu ATSO Başkanı Davut Çetin Oldu

YÖRSİAD’ın Konuğu ATSO Başkanı Davut Çetin Oldu

YÖRSİAD ( Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği )’nin her ay düzenlediği kahvaltılı toplantılarının bu kez konuğu ATSO ( Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ) Başkanı Davut Çetin oldu. Porto Bello Hotel’de düzenlenen toplantıya YÖRSİAD Yönetim Kurulu ve üyeleri katıldı.

Toplantıda ayrıca ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Erkan, Ömer Dinç, TOBB Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Ulaş Yıldırım ve İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Özkan Ekin’de yer aldı.

Sıkıntılı Bir Dönemden Geçiyoruz

Açılış konuşmasını yapan YÖRSİAD Başkanı Semih Beken, ATSO Başkanı Davut Çetin’e katılımları için teşekkürlerini sunarak,” ATSO Başkanı ve diğer konuklarımıza toplantımıza katılımları ve yaptığımız projelerde bizlere verdikleri destek için çok teşekkür etmek istiyorum.

Hepimizin bildiği gibi son dönem iş dünyası olarak sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz. Antalya’mızda yaşanan turizm ve tarımdaki sıkıntılar birçok bağlı sektörü de etkilemekte. Antalya’mızda yaşanan son gelişmeleri ATSO Başkanımızın detaylı analizleri ile öğrenme fırsatı buluyoruz” dedi.

YÖRSİAD Bu Yılda İftar Çadırı Kuracak Ve Her Ay 550 Kişiye İftar Verecek

YÖRSİAD Başkan Semih Beken, YÖRSİAD’daki çalışmaları da değerlendirirken “ YÖRSİAD olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. YÖRSİAD Akademi olarak toplantılarımız devam ediyor.

Bu arada yine en büyük projelerimizden birisi olan ve her yıl kurmakta olduğumuz ve her gün 550 kişinin iftarını açabileceği İftar Çadırımızı bu yılda kuracağız.

Her yıl Çallı’da kurduğumuz iftar çadırımızı bu yıl Kadınyarı olarak bilinen eski İl Özel Müdürlüğünün yıkıldığı alanda kurulan yeni parkta açacağız. Bu konuda Büyükşehir Belediyemize verdikleri yer desteği için teşekkür etmek istiyorum” dedi.

YÖRSİAD’ın Düzenlemeyi Düşündüğü Uluslar Arası Ekonomi Zirvesi’ni ATSO Olarak Destekliyoruz

ATSO ( Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ) Başkanı Davut Çetin konuşmasında Türkiye’de yaşanan sıkıntıları ve Antalya’ya yansımalarını Yörük Sanayici İş Adamlarıyla paylaştı.

YÖRSİAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Çetin, başarılı çalışmaları için Başkan Beken ve YÖRSİAD üyelerine teşekkür ederek, “Antalya’da yer alan genç SİAD’ların çalışmalarını yakından takdir ederek izliyorum.

Kent için katma değer üretmeye çalışan SİAD’lardan bir tanesi de YÖRSİAD. Şu an derneğin gündeminde olan Uluslararası Antalya Ekonomi Zirvesi bizleri de oldukça heyecanlanırdı.

Bu konuda ATSO olarak bizde elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Bu konu Antalya ve Antalya’nın İş Dünyası için oldukça önem taşıyor. Bu projeyi gündeme getiren ve hayata geçirmeye çalışan YÖRSİAD’ı bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.

Davut Çetin, “Sorunları Ankara’ya İletiyoruz”

Antalya Ekonomisinin Rusya Krizi nedeniyle zor bir süreçten geçtiğini belirten Başkan Çetin Antalya’nın sorunlarını ilgili Bakanlar ile paylaştıklarını ve hazırladıkları dosyaları bakanlara ne sunduklarını ve çözüm için kendileri ile diyalog halinde olduklarını söyledi.

Başkan Davut Çetin,  Kent ekonomisini canlandırmak adına Tanıtım. A.Ş koordinasyonunda bu yıl Antalya il genelinde alışveriş günleri düzenlediklerini belirterek, “Burada amacımız Antalya’nın tüm ilçelerini kapsayan bu etkinlik ile amacımız ticarete canlılık getirmek, tüm esnafımıza katkıda bulunmak olacak.

77 Gün sürecek etkinlik süresince kredi kartı ile yapılan her 25 TL’lik alışveriş için bir çekiliş hakkı kazanılacak. Bundan ATSO üyesi olsun olmanın tüm esnafımız yararlanacak. YÖRSİAD üyelerinin de bu konuda gereken desteği vereceğinden kuşkumuz yok” dedi.

Bu arada geçen yıl İftar çadırına destek veren YÖRSİAD üyeleri destek ve kişilere teşekkür belgeleri de ATSO Başkanı Davut Çetin tarafından verilirken, Başkan Davut Çetin’e Semih Beken tarafından teşekkür plaketi verildi.

yukarı çık
0
Paylaşım