Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Başkan Gökce: Partimin Çatısı Altında Hizmete Devam Edeceğim

Başkan Gökce: Partimin Çatısı Altında Hizmete Devam Edeceğim

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, "Onur ve gurur duyduğum partimin çatısı altında hizmete devam edeceğim" dedi. Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, makamında gazetecilerle buluştu.

Gazetecilerin MHP'deki süreçle ilgili sorularını yanıtlayan Başkan Gökce, Meral Akşener'in yeni bir parti kuracağı ve kendisinin de o partide görev alacağı söylentilerine, "Bu söylentiler tamamen bizi yıpratmaya yönelik. Akşener, yeni bir parti kurmayacak. Ben de onur ve gurur duyduğum partimin çatısı altında hizmete devam edeceğim" diye yanıt verdi.

Bu Çatı Altında Hepimiz Bir Aileyiz

MHP'nin Türkiye siyaseti için önemli bir mihenk taşı olduğunu, MHP mensubu olmaktan ve yıllardır çalışmaktan onur ve gurur duyduğunu vurgulayan Başkan Gökce, parti içindeki mücadelenin yine parti çatısı altında devam edeceğini kaydetti. Başkan Gökce, şöyle dedi:

"Partimizin kurumsal yapısına, genel başkanımıza ve genel merkeze dil uzatmadan, nezaket çerçevesinde bunu yapmaya çalışıyoruz. Öncelikli hedefimiz bu parti içindeki mücadelemiz. Burası bizim yuvamız, evimiz.

Ancak siyasette yarın ne olacağını bilemezsiniz, sürecin neyi getireceğini kestiremezsiniz. Gelecekte ne olur onu bilemiyoruz. Ama ne benim gibi düşünenlerin, ne de başkalarının yeni parti kurma düşüncesi yok.

Bu çatı altında hepimiz bir aileyiz. Ama bu söylentileri çıkaranların tek amacı, partiyi değiştirmek değil bölme gibi bir algı yaratılmaya çalışıldığını lanse etmeye çalışmak. MHP'nin ve ülkücü camianın dikkatini başka yöne çekmek istiyorlar.

Kimsenin böyle bir hedefi olmadı. Asıl amacımızın Milliyetçi Hareket Partisi'ni ve ülkücü camiayı daha iyi yerlere taşımak olduğunu, birlik ve beraberlik içinde daha iyiye götürmek olduğunu her zaman ifade ettik."

yukarı çık
0
Paylaşım