Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Eski Eşinin Birlikte Yaşadığı 81 Yaşındaki Pazarcıyı Öldürdü

Eski Eşinin Birlikte Yaşadığı 81 Yaşındaki Pazarcıyı Öldürdü

Muğla’nın Fethiye İlçesi'ndeki semt pazarına yanındaki av tüfeğiyle gelen 46 yaşındaki Mehmet E., 3 yıl önce boşandığı 50 yaşındaki Hülya H.'nin birlikte yaşadığı 81 yaşındaki Muammer Öztop'u, onlarca kişinin gözü önünde iki el ateş edip öldürdü.

Mehmet E. polis tarafından yakalanırken, Hülya H., 2 yıldır tehdit edildiğini, koruma talep ettiğini, ancak cevap alamadığını öne sürdü. Olay, bugün saat 11.00 sıralarında, Tuzla Mahallesi'ndeki semt pazarında meydana geldi.

Yanına tek kırma av tüfeğini alan Mehmet E., 3 yıl önce boşandığı Hülya H.'nin birlikte yaşadığı pazarcı Muammer Öztop'un yanına geldi. Hülya H.'nin de bulunduğu sırada tartıştığı Öztop'a silahı doğrultan Mehmet E., onlarca kişinin bakışları arasında 2 el ateş etti.

Kaçmak isteyen Mehmet E.'ye, pazarda bulunan sivil polisler müdahale etti. Mehmet E. ile sivil polisler arasında boğuşma yaşandı. Bu sırada motosikletli polislerin de olay yerine gelip müdahale etmesiyle, Mehmet E., etkisiz hale getirilip gözaltına alındı. Elleri kelepçelenen Mehmet E.'ye, pazardakiler tepki gösterdi. Mehmet E., polis aracıyla Fethiye Polis Merkezi'ne götürüldü.

10 DAKİKA KALP MASAJI YAPILDI

Karnından vurulan Öztop'a ise olay yerine çağrılan 112 ekipleri müdahale etti. Kalbi duran Öztop'a olay yerinde 10 dakika boyunca kalp masajı yapıldı. Daha sonra ambulansla Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'ne götürülen Öztop, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

'KORUMA TALEP ETTİM VERMEDİLER'

Eski eşinin kurşunlarından son anda kurtulduğu belirtilen Hülya H. ise olay yerinde sinir krizi geçirdi. Mehmet E.'den 3 yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandığını anlatan Hülya H., 2 yıldır tehdit edildiğini, ancak koruma talebine olumlu yanıt alamadığını söyledi.

Öztop ile birlikte tezgahta saat sattığını anlatan Hülya H., "İki el ateş etti. Beni de vuracaktı. Tam o anda geriye çekildim" dedi.

Görgü tanığı Ferhat Bölük ise Mehmet E.'nin tartıştığı Öztop'a pazarda alışveriş yapanların gözü önünde ateş ettiğini anlattı. Ertuğrul'un bir kez ateş etmesinin ardından tüfeği bir kez daha doldurduğunu anlatan Bölük, "Sonra yerdeki Öztop'a bir kez daha sıktı. Kaçmaya çalıştı, ancak yakaladık" diye konuştu.

Mehmet E.'nin eski eşiyle Muammer Öztop'un birlikteliğini hazmedemediği için birlikte olan çifti tehdit ettiği öne sürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

yukarı çık
0
Paylaşım