Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Kaldırım İşgaline Dubalı Çözüm

Kaldırım İşgaline Dubalı Çözüm

Kumluca Belediyesi tarafından kaldırım işgallerinin önlenmesi amacıyla, kaldırımlara duba yerleştirilmeye başlanıldı. Kumluca’da kaldırımlara özellikle araç parkı yapılmasının önüne geçmek amacıyla, belediye tarafından duba konulmasına başlanıldı.

Kumluca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından, ilk önce ilçe genelinde vatandaşlar tarafından en çok kaldırım işgali yapılan yerler belirlendi.

Daha sonra bu kaldırımlarda yapılan işgalin türüne göre araç ve bazı malzemelerin konulmasını önlemek amacıyla araç geçinin engelleyici dubalar yerleştirilmeye başlanıldı. Dua yerleştirme çalışması öncesi kaldırım işgali yapan vatandaşlar uyarılırken, uyarıları dikkate almayanlar hakkında da tutanak tutularak belediye encümenine havale edildi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, kaldırımların halkın ortak kullanım alanı olduğunu bu konuda kaldırım işgali yapan kişilere kesinlikle göz yummayacaklarını söyledi.

Kaldırımların sadece insanların yürümesi için yapıldığını ifade eden Çetinkaya, özellikle halkın yürüyüş yollarına araç konulmasının başkalarının hakkına saygısızlık olduğunu belirterek, “Bu konuda Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz bir süredir çalışma yapıyorlar.

Vatandaşların en çok kaldırım işgali yaptıkların ve halktan gelen şikâyetler değerlendirilerek işgal yapılan alanların işgaline son vermek amacıyla duba konulması kararlaştırıldı” dedi.

Kaldırım işgallerine son verilmesi konusunda vatandaşlardan da duyarlılık beklediklerini kaydeden Çetinkaya, kaldırımların işgallerinin son ermesiyle daha modern ve doğal bir şehirde yaşamış olacaklarını bildirdi.

yukarı çık
0
Paylaşım