Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

TEOG’da Başarılı Öğrenciler Altınla Ödüllendirildi

  • Yazan 
TEOG’da Başarılı Öğrenciler Altınla Ödüllendirildi

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında ilçe birincisi ve il derecesi yapan öğrencileri altınla ödüllendirdi. Kumluca Milli Eğitim Şube Müdürü Yalçın Seyran, Mimar Sinan Ortaokulu Müdürü Yasin Çoban, sınıf öğretmenleri ve

Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında ilçe birincisi ve il derecesi yapan öğrenciler, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Mimar Sinan Ortaokulu Müdürü Yasin Çoban, bu yıl Türkiye genelinde yapılan Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında okul öğrencilerinden Bilgesu Arıcan’ın 120 tam soru yaparak ilçe birincisi, Berkay Seyran’ın 119 net yaparak ilçe ikincisi, Havva Başak Ok, Sude Songur ve Yosun Gürkan’ın ise 118 net yaparak ilçe üçüncüsü ve il derecesi yaptıklarını söyledi.

Öğrencilerin başarılarında emeği olan öğretmenler başta olmak üzere ailelerine teşekkür ettiklerini ifade eden Çoban, bundan sonraki hedeflerinin okul olarak bu başarılarının devamını sürdürmek olduğunu belirtti.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrencileri başarılarından dolayı kutladı. Eğitimlerinde başarılı olan öğrencilerin hayatlarında da başarılı olacaklarını ifade eden Çetinkaya, bu konuda öğrencilere destek olan aileleri ve öğretmenlerinin de katkısının büyük olduğunu belirtti.

Konuşmanın ardından Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında ilçe birincisi ve il derecesi yapan öğrencilere çeyrek altın hediye etti.

yukarı çık
0
Paylaşım