Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya Ülkü Ocakları'ndan 'Canlı Bomba' Açıklaması

Antalya Ülkü Ocakları'ndan 'Canlı Bomba' Açıklaması

Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Alperen Tuğrul Küreşoğlu, "Antalya’da canlı bomba" iddialarıyla ilgili bir açıklama yaptı. Ülkü Ocakları Türk milletinin huzur, refah ve güvenliği için tarih boyunca yaptığı fedakârlığı bundan sonra da aynı hassasiyetle gösterecektir dedi.

Küreşoğlu yaptığı açıklamada; "Bilindiği üzere Türkiye'nin çeşitli illerinde terör örgütleri tarafından canlı bomba ve bomba yüklü araç ile terör faaliyetleri gerçekleşmiş olup, çok sayıda güvenlik gücü mensubumuz şehit olmuş ve yine çok sayıda sivil vatandaşımız hayatını kaybetmiştir.

PKK terör örgütü, yurt genelinde olduğu gibi Antalyamızda da asılsız haber ve söylentilerle hemşehrilerimizi psikolojik olarak etkilemeye, korkutmaya, paniğe sürükleme çalışmaktadır.

Bu bağlamda, özellikle sosyal medya üzerinden sahte hesap ve profiller açarak, bilgi kirliliği oluşturup, halkımızı korkutmaya çalışıyorlar.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli bey'in de her zaman ifade ettikleri gibi Ülkücü Hareket terör ve terörizmle mücadelede milletiyle beraber, devletiyle yan yanadır.

Hemşehrilerimizin kaynağı belli olmayan haberlere, duyumlara itibar etmemelerini; Valilik, Emniyet Müdürlüğü vb. resmi kurum ve kuruluşların açıklamaları dışındaki beyanları dikkate almamalarını; şüpheli gördükleri durum, olay, kişi/kişiler ve araçları 155 Polis İmdat hattına bildirmelerini rica ediyoruz.

Antalya ilimizin stratejik durumu üzerinden kendi kirli amaçlarına ulaşmaya çalışan terör örgütü mensuplarına üniversitelerde, okullarda ve sokaklarda olduğu gibi hiç bir alanda müsaademiz söz konusu olmayacaktır.

Ülkü Ocakları Türk milletinin huzur, refah ve güvenliği için tarih boyunca yaptığı fedakârlığı bundan sonra da aynı hassasiyetle gösterecektir." ifadelerini kullandı.

yukarı çık
0
Paylaşım