Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya CHP M.Paşa İlçe Başkanı Şahin’den AKP’li Başkana Sert Cevap

Antalya CHP M.Paşa İlçe Başkanı Şahin’den AKP’li Başkana Sert Cevap

Dün Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Dr. Alparslan Belin yaptığı yazılı açıklamada CHP’li Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı çapsız belediyecilik yapmakla suçlamıştı. Belin’in açıklamalarına CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin sert bir dille cevap verdi.

Şahin “Muratpaşa’da Başkanımız Ümit Uysal’a verilen desteği, gösterilen sevgiyi görünce, AK Parti yöneticilerinin fesatlıktan renkten renge girmelerini zevkle izliyoruz” dedi.

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı HXasan Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Korku dağları sarmış. Hem de nasıl? 31 Mart’ta kaybedeceklerini anlayanlar, günü kurtarmaya çalışıyor.

Gözlerinizi kapamanız güneşin doğmasını engellemiyor, bunu bilesiniz” dedikten sonra şöyle devam etmekte:

“Mezarlık kenarından geçerken ıslık çalan, hadsizlikte hudut tanımayan bu arkadaşa; Mevlana’nın bir sözünü hatırlatayım.

‘Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların karşındakinin anlayabildiği kadardır”.

Muratpaşa Belediye Başkanımız, yaptıklarının sadece birazını anlattı, bu arkadaşların devreleri yandı. Bu arkadaşa, anlayabileceği kadarını anlatmak gerek.

Muratpaşa Belediyemiz’in yaptığı her projeyi, her uygulamayı anlatmaya çalışsak, bu arkadaşın hafızası almaz. Bizim yerel yönetim vizyonumuzu anlamaya hayal güçleri bile yetmez.

Başkanımız Ümit Uysal’dan rica edeceğim; vatandaşlar Turunç Masa’yı niye aramışlar? Vatandaş şikayetlerinin ne kadarı Büyükşehir’in ASAT’ın veya TEDAŞ’ın kötü yaptıkları veya yapmadıklarından kaynaklanıyor?

Başvuruların ne kadarı teşekkür? Bu bilgileri, kendisine göndereceğim; yine renkten renge girecek. CHP’nin olduğu belediyeler şeffaftır, kendisi de isteyebilir. CHP’li belediyelerde korku imparatorlukları yoktur.

Sen onu bunu bırakta; ‘Yeni Yollarla Medeniyet Antalya’da’ diyen Antalya’yı borca batıran Tabelacı Başkanı’na bir soruver, kendisinden önce Antalya medeni değil miydi?

’52 milyon TL yatırımla yollarımızı kente yakışır’ hale getirdik diye trilyonlarca liralık reklam yapan başkan kim? Tanıdın mı?

Belediyenin yapmakla yükümlü olduğu yolu trilyonlarca lira vererek reklam eden ‘işi reklam, gücü borç’ olan başkan kim? Tanıdın mı?”

yukarı çık
0
Paylaşım