Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya CHP Muratpaşa’ya İlk Aday Kızıltan: Söylem Değil Eylem Zamanı!

Antalya CHP Muratpaşa’ya İlk Aday Kızıltan: Söylem Değil Eylem Zamanı!

Av. Mustafa Altan Kızıltan, CHP Muratpaşa İlçe Binası'nda düzenlediği toplantıda ilçe başkanlığı için adaylığını açıkladı. Kısaca özgeçmişini anlattıktan sonra aday olma yolunda yaşadıklarını anlatarak ailesiyle konuştuktan sonra adaylığa karar verdiğini belirten Altan Kızıltan,

"Eşim avukat, ağabeyim avukat, babam avukat, yanımızda çalışan avukat arkadaşımız var, işlerimi onlara devredip, iki yıl boyunca burada olacak, bütün zamanımı parti çalışmalarıma ayıracağım" dedi.

Genel Başkanın Gurup Toplantısında Anlattıklarını Halka Anlatmalıyız

Örgüt demek propaganda demektir diyen Kızıltan, CHP grup toplantılarında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun değindiği ülkenin temel sorunları konusundaki görüşlerimizi mutlaka halka ahlatmalıyız dedi.

Sadece seçim zamanlarında değil, çok önceden halkın ayağına gitmek ve onlara partimizin propagandasını yapmak gerektiğini vurgulayan Kızıltan, gerek asgari ücret gerekse de sağlık sigortası konusundaki partinin önerilerinin hükümet tarafından yerine getirilmek zorunda kalındığını belirtti.

Belediyemizin Yaptıklarını Mutlaka Seçmene aktarmalıyız

Kızlatan, Muratpaşa Belediyesi’nin yaptığı sosyal demokrat temelli hizmetlerini anlatacak olanın partililer olması gerektiğini, belediyenin yaptığı yeraltı konteynerleri politikasının ne kadar doğru ve yerinde olduğunu, böylelikle belediyenin ek kazanç yollarını açtığını sözlerine ekledi.

Gündemi Belirleyen Olacağız

"Aday oldum demek yetmez, projeler olması lazım. Eylem ve gündem yaratmalıyız" diyen Altan Kızıltan, "Gündemi takip eden değil, gündem yaratan olacağız. Bütün mitingleri genel başkan yapacak diye bir şey yok.

Bizler de mitingler yapacağız. Kapalı pazar yerlerini mitinglerimiz için değerlendireceğiz. Güncel konular ne ise seçmene, esnafa gideceğiz. Genel başkan, genel merkez 'Haydin seçime!' dediği zaman hazır olacağız" şeklinde konuştu.

CHP Muratpaşa ilçenin bu tür hazırlığının henüz bulunmadığını sözlerine ekleyen Kızıltan, genel merkez şu birime müdür önerin dediği zaman buna hazırlıklı olmalıyız. Biz şimdi hazır mıyız? Elbetteki hayır” dedi.

Birlik Beraberlik Zamanı Geldi

"Parti içindeki propagandamız bugüne kadar başkalarını "ocu", "bucu" diye ötelemek oldu. Hedef 2019. Sarayı başkan yapmayacağız. O nedenle bunu artık bırakmamız gerekiyor. Çocuklarımız, torunlarımız için birlik beraberliğin zamanı geldi" diyen Altan Kızıltan,

"Bana gençlik kollarında 'Kimcisin?', 'Necisin?' diye sorulduğunda, şunu söyledim: Gençlik Kolları'na illa ki bir 'ci' - 'cu' ekleyecekseniz, biz Atatürkçüyüz, biz Cumhuriyet Halk Partiliyiz" diye konuştu.  

Bardağın Dolu Tarafından Bakalım

"Bu dönemde adayım demek, ilçe başkanlığına seçilmek tutuklanmayı da göz önüne almak demektir. Bunu da göz önüne alarak bu göreve talip oluyoruz" diyen Kızıltan, "Aileme, eşime danışıp aday oldum.

Eşim avukat, ağabeyim avukat, babam avukat, yanımızda çalışan avukat arkadaşımız var, işlerimi onlara devredip, iki yıl boyunca burada olacak, bütün zamanımı parti çalışmalarıma ayıracağım.

Sadece burada değil, sizlerin de yanında olacağız. Sadece sizlerin değil seçmenin de yanında olacağız. Onların derdini dert edinip, o dertle uğraşacağız. Muratpaşa İlçe Başkanım Ahmet Kumbul çok güzel bir bina bize kazandırdı.

Kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu güzelim binamız hergün bizim partililerimiz ve seçmenlerimiz tarafından dolup taşmalı. Biz bunu gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Ahmet Kumbul: 'Aday Olmayacağım'

Kızıltan'ı toplantıda Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul ve Kepez İlçe Başkanı Garip Erdoğan da yalnız bırakmadı. Altan Kızıltan'ın konuşması öncesinde söz alan Kumbul, ilçe başkanlığı için adaylığını koymayacağını bildirdi.

" Görev süremiz içinde ilçe örgütümüzü üye sayısı ve oy potansiyelimiz açısından bizden önceki arkadaşlarımızın getirdiği yerin üzerine çıkardığımızı düşünüyorum.

Dört adayımız var. Hangi adayımız kazanırsa kazansın, gelen arkadaşlarımızın bu çıtayı daha da yukarıya taşıyacağına inanıyorum" diyen Ahmet Kumbul, "2019'da Muratpaşa'yı rekor oyla alacağımıza inanıyorum.

Ama en önemlisi Muratpaşa'dan gelen oylarımızla Büyükşehir Belediyemizi geri alacağımızı inanıyorum. Bugünkü rant belediyeciliğini gelen belediye başkanımızla bitirecek; sürdürülebilir, yönetebilir bir belediye yapısı oluşturacağız" diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım