Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Başkan Gül ‘Kemer’de İkinci Avukat Faciası Yaşanıyor!’

Başkan Gül ‘Kemer’de İkinci Avukat Faciası Yaşanıyor!’

Kemer’de 2009 yerel seçimlerinde CHP’nin kaybetmesi adına verilen mücadelenin yeniden başlatıldığını söyleyen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Kemer CHP’de ikinci Avukat faciası yaşanıyor.

Bu oyunun bir ayağı Antalya’da bir ayağı da Kemer’de. İki kişinin oyunu ile Kemer’de Cumhuriyet Halk Partisi’ni rencide etmek için, kavgacı bir duruma sokmak için ellerinden geleni yapıyorlar” dedi

CHP Kemer İlçe Başkanlığı’nda yaşanan gelişmelere dair bir açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “2009 yerel seçimlerinde CHP’nin Kemer’de kaybetmesi için sergilenen oyunun tekrarlanma çabasına şahit oluyoruz” dedi.

2006 yılında Kemer’de yaşanan gelişmeler üzerine bıraktığı siyasete halkın talebi doğrultusunda döndüğünü belirten Başkan Gül şunları söyledi; “Sayın Deniz Baykal’ın da davetleri ile siyasi yaşamımıza başladığımız parti olan CHP’ye dönmüştük.

Ama bir Avukat faciası ile 2009 seçimlerinden önce Kemer CHP hallaç pamuğu gibi dağıtılmıştı ve seçim kaybetmesi sağlanmıştı. Biz de bu süreçte gidip MHP’den aday olduk ve yüzde 60 oy alıp Belediye Başkanı seçildik.

Rahmetli olduğu için biz yine rahmetle kendilerini analım. Kemer’de rahmetli Avukat Çakıralp vardı. Sayın Deniz Baykal’ın çocukluktan itibaren beraber yetiştiği bir insandı.

Nasılsa Sayın Baykal’ı ikna eder duruma gelip 2009 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden benim aday yaptırılmamam bir projeydi. Kemer’de CHP’nin seçimi kaybetmesi adına düzenlenmiş bir projeydi.

O zaman rahmetli Çakıralp, yazıları ile de desteklediği tamamen başka bir partiden başka bir şahsın seçim kazanması için bu projeyi hayata geçirmişti. CHP’nin Kemer’de seçimi kaybetmesi için ellerinden geleni yaptılar.

Bir Ayda Üç İlçe Başkanı Değişmişti

Avukat Çakıralp’in girişimi ile bir ay içerisinde üç ilçe başkanı değiştirilmişti. Önce Tuncer Kaplan sonra Kemal Yüksel ardından Necati Ataş. Neticede 2009 seçimlerinde CHP Kemer’de 300 küsür oy alabildi ve bu durumun faturasını ödedi.

Ben de MHP’den aday oldum. O dönemde sahip çıkan herkese de tekrar teşekkür ediyorum.

Aynı Düzen Kurulmaya Başladı

Aynı düzen şimdi kurulmaya başlandı. Bu oyunun bir ayağı Antalya’da bir ayağı da Kemer’de. İki kişinin oyunu ile Kemer’de Cumhuriyet Halk Partisi’ni rencide etmek için, kavgacı bir duruma sokmak için mücadele ediyorlar.

İl Başkanımıza Durumu Aktardım

Ben dün Sayın CHP İl Başkanımızı da ziyaret ettim. Kemer’e gelip masaya yumruklarını vurarak bu işi toplamaları gerektiğini kendilerine ifade ettim.

Benim Genel Başkanım çıkıp 500 km. yol yürüyecek, Çanakkale’de toplantı yapacak Nisan 2016 seçimlerinde mahalle mahalle köy köy dolaşacak.

Muhalif kesimleri bile arkasında toplayacak bir çalışmaya imza atacak siz burada üç kişi  gelip Kemer’de partinin huzurunu bozacaksınız. Parti’den ayrılmış, istifa etmiş bir şahıs partinin düzenini bozmak için çabalıyor.

Tabi onun da arkasında Antalya’dan destek veren bir abisi var. Kemer’de bu üç kişi CHP’nin üzerinde oyun oynuyorlar. Bu Kemer’de CHP’nin üzerinde oynanan yeni bir oyun ve yeni bir projedir.

Biz Sükunetimizi Koruyoruz

2009 yılındaki o projenin aynısı tekrarlanmaya çalışılıyor. Burada başta Sayın İl Başkanımız olmak üzere Antalya Milletvekillerimize görev düşmektedir.

Tıpkı ülkemizin olduğu gibi Kemer’in sakinliğe ve sükunete ihtiyacı var. Bunun için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Ancak bu sükunetimizi sonuna kadar da koruyacağız diye bir şey yok.

Sabrımız taşarsa laflarımızın altından kimsenin kalkabileceğini sanmıyorum” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım