Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

CHP İl Başkanı Semih Esen: Biz Oradaydık, AKP Nerde?

CHP İl Başkanı Semih Esen: Biz Oradaydık, AKP Nerde?

Ulusal Bayramlarımızı milletten koparma gayretlerinin artarak sürdüğü bugünlerde, iktidarın tüm engellemelerine rağmen, bir 23 Nisan'ı daha coşku içinde kutladık. Başta coşku ile meydanları dolduran halkımız olmak üzere Antalya'nın her köşesinde bu coşkuyu yaşatan tüm ilçe örgütlerimize ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyoruz.

Daha dün sahte Atatürkçülük naralarıyla açılışlarda boy gösterip Atatürk üzerinden bize saldırmaya cüret eden eyyamcıların, 23 Nisan'dan nasıl kaçtıkları millet tarafından bir kez daha görülmüştür. Maalesef coşku ile kutladığımız milletin bayramında ne AKP ne de AKP'li Büyükşehir Belediyesi yer almamıştır.

Her fırsatta utanmazca sömürdüğünüz dindarlığınız gibi, bu milletin milli değerlerine ve Atatürk'e saygınızın da koskoca bir yalan olduğunu biliyoruz.

Milli İrade'yi kendi kişisel hırslarının aracı görenlerin Milli Egemenlik Bayramı'ndan kaçmaları beklenen bir durumdur. Milletten aldığı yetkiyi ceplerini doldurmak için hak sayanların, milletin bayramını kutlamamaları hiç kimseyi şaşırtmamıştır.

Antalya Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 21.04.2016 tarih ve 4474209 sayılı yazısı ile öğretmenlerimizin ve çocuklarımızın 23 Nisan kutlamalarına ilişkin hiçbir görüntü ve kaydı sosyal medyada paylaşmaması, aksi halde disiplin cezası uygulanacağının bildirildiği iddia edilmektedir.

Bu neyin telaşıdır? Bu nasıl bir aymazlıktır? Kimden neyi saklıyorsunuz? Kimden korkuyorsunuz? Öğretmenlerimizi ve çocuklarımızı neyle tehdit ediyorsunuz? Biliniz ki ne yapsanız boş... Bu milletin çocukları milletinin geleceğine sahip çıkacak, karanlık zihniyetinizin bu gelecekte yeri olmayacaktır.

AKP'li Menderes Türel'i de artık ciddi olmaya davet ediyoruz. ATSO Ödül Törenleri'nden beri sürdürdüğü ilkokul çocuğu tavrından vazgeçmeli ve bu kentin belediye başkanı olduğunu artık hatırlamalıdır. CHP'nin çelengiyle, çiçeğiyle uğraşmayı bırakıp, yandaş iş adamlarından başka hiç kimseye iyi gelmeyen belediyeciliğine çeki düzen vermelidir.

On yıllar önce açılmış okulları boyatarak, yıllardır hizmette olan tesisleri allayıp pullayarak yeniden açılış yaptırıp milletin aklı ile dalga geçmekten vazgeçmelidir. Antalya'nın tüm caddelerini Cumhurbaşkanı ve hükümet üyelerinin resimleri ile donatarak, birilerinin doymak bilmez egolarını okşayarak, sanırım umduğu takdiri kazanmıştır. Artık Antalyalı'nın ihtiyaçlarını, Antalyalı'nın taleplerini görme vaktidir.

Semih ESEN
CHP Antalya İl Başkanı
 
yukarı çık
0
Paylaşım