Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

CHP’li Budak: AKP Turizme Çözüm Üretmiyor, Ürettirmiyor

CHP’li Budak: AKP Turizme Çözüm Üretmiyor, Ürettirmiyor

Turizmde yaşanan sorunlarla ilgili TBMM’de komisyon kurulmasına ilişkin önerge, AKP oylarıyla ikinci kez reddedildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, “AKP, TBMM’nin kapılarını turizme kapattı. AKP çözüm üretmiyor, üretilmesini de engelliyor” dedi.

TBMM’de Genel Kurulu’nda turizmde yaşanan sorunların araştırılması ve alınacak önlemlerin belirlenmesi amacıyla araştırma komisyonu kurulmasına ilişkin önergenin görüşmeleri yapıldı. Muhalefet grupları, turizm araştırma komisyon kurulması yönünde oy kullanırken, AKP’nin oylarıyla önerge reddedildi ve turizm komisyonu kurulamadı.

AKP’DEN İKİNCİ VETO

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, AKP’nin turizm komisyonunu engellemesine tepki gösterdi. Budak, “Turizm ülke ekonomisi için çok stratejik bir sektör ve bugün çok ağır bir krizin, bir çöküntünün içinde. Acil alınması gereken önlemler var.

TBMM’nin turizmi ele almasına ihtiyaç var ama AKP, ikinci kez engel çıkardı. 24 Şubat’ta CHP olarak biz komisyon kurulmasını istedik. AKP oylarıyla reddedildi. Bugün konu yeniden gündeme getirildi. Çünkü kriz çok büyük ve giderek derinleşiyor. Ama AKP krizi sadece seyrediyor. TBMM’nin bu konuyu gündemine almasını da engelliyor.

AKP, TBMM’nin kapılarını turizme kapattı. TBMM’de turizm komisyonu kurulması AKP’lilerin oylarıyla ikinci kez reddedildi. AKP’nin turizm politikası hiç olmadı. Turizm komisyonunun iki kez engellenmesi de bunun en açık göstergesi. AKP çözüm üretmiyor, çözüm üretilmesini de engelliyor” diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım