Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Kumluca'nın İlk Kaykay Pistli Parkı Açıldı

Kumluca'nın İlk Kaykay Pistli Parkı Açıldı

Kumluca Belediyesi tarafından düzenleme yapılan ve içerisinde ilk defa KayKay pisti (Skatepark) bulunan Hüseyin Gürkan Parkının açılışında, Kaykaycıların gösterileri nefes kesti. Kumluca Belediyesi tarafından yapımı tamamlana ve içerisinde ilçede ilk defa bir Kaykay pisti bulunan Hüseyin Gürkan Parkı, düzenlenen törenle açıldı.

Kumluca’da Belediye tarafından 6 bin 500 metrekare alanda yapılan Hüseyin Gürkan Parkının açılışına Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Emniyet Müdürü Mustafa Karaarslan, merhum Kumluca eski Belediye Başkanı Hüseyin Gürkan’ın eşi Fitnat Gürkan, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kumluca Mehter takımı tarafından bir gösteri sunuldu. Daha sonra kürsüye gelen Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, belediye olarak ilçede halkın rahatça gezip dolaşabilecekleri sosyal donatı alanları yapmak için çalıştıklarını söyledi.

Açılışını gerçekleştirecek oldukları Hüseyin Gürkan Parkı’nın da bu anlamda çok önemli olduğunu ifade eden Çetinkaya, “Bu parkımız ilçemizin ilk parklarındandır. İsmini ilçemizde uzun süre belediye başkanlığı yapmış, değerli büyüğümüz rahmetli Hüseyin Gürkan almaktadır.

Özellikle 30 Mart 2014 tarihinden sonra her mahalleye bir park sloganıyla yola çıktığımız çalışmalarımızda bugün bir çok mahallemize park yapmış bulunuyoruz. Bu parkımızın bir başka özelliği de ilçemiz ilk ve tek profesyonel Kaykay pistinin olmasıdır. Bu spora gönül veren gençlerimiz burada güzel şekilde vakitlerini geçirecekler” dedi.

Konuşmanın ardından Türkiye ve dünyada katıldıkları çeşitli Kaykay yarışlarında dereceleri bulunan BBİ Ekstrim Tim sporcuları Kaykay gösterisi sundular. KayKaycıların gösterileri açılışa katılan davetlilerden büyük beğeni toplarken, yaptıkları akrobatik hareketler nefes kesti.

Gösterinin ardından Hüseyin Gürkan Parkının açılış kurdelesi Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Emniyet Müdürü Mustafa Karaarslan, merhum Kumluca eski Belediye Başkanı Hüseyin Gürkan’ın eşi Fitnat Gürkan ve diğer protokol üyeleri tarafından kesildi.

yukarı çık
0
Paylaşım