Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Muratpaşa’da, 23 Nisan Coşkusu Hiç Dinmedi

Muratpaşa’da, 23 Nisan Coşkusu Hiç Dinmedi

Antalya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Muratpaşa’da kutladı. Neneler, dedeler torunları için şarkı söyledi, barış için balonlar uçurulup, çocukların el izleri ile metrelerce bez üzerine sevgi ve barış ağacı çizildi.

Muratpaşa Belediyesi’nce düzenlenen ve gün boyu süren programda, tüm Antalya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Yaşlılar ve çocuklar

Çocuklar; Muratpaşa Belediyesi’nce düzenlenen ve gün boyu süren programla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Muratpaşa Kent Meydanı’nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında; Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evi Üyeleri ile Muratpaşa Belediyesi Zeytinköy Egitim Bilgi Merkezi’ne devam eden çocuklardan oluşan koro sahne aldı.

Siyah önlükle sahneye çıktılar

Siyah önlük ve beyaz yakaları ile sahneye çıkan Yaşlı Evi Üyelerinden oluşan koro, meydanı dolduran torunları için şarkılar seslendirdi.

Yaşlı Evi Üyelerinden oluşan koro, torunları için; Ali Babanın Çiftliği, Arkadaşım Eşek, Muallim, Evreşe Yolları Dar, Dere Geliyor Dere ve Su Sızıyor adlı şarkılarla türküleri seslendirdi. Ramazan Savaş İlköğretim Okulu öğrencilerinin ritim şovu ise katılımcılardan büyük alkış aldı.

Barış için balon ve el izi ile ağaç resmi

Alanı dolduran katılımcılar ve çocuklar; Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın, ‘Çocuklarımız çok güzel bir dünyada yaşasın ülkemiz için bizlerden çok daha mutlu, çok daha aydınlık, çok daha güzel bir gelecek kursunlar’ dileği eşliğinde barış için gökyüzüne balonlar bıraktı.

Çocukların, metrelerce bez üzerine, el izleri ile sevgi ve barış ağacı çizdikleri kutlama programı; akşam saatlerindeki Popgram grubu konseri ile sona erdi.

yukarı çık
0
Paylaşım