Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Ümit Uysal’dan Tarihi Çıkış: Arsızlar, Düşkünler, Budalalar...

Ümit Uysal’dan Tarihi Çıkış: Arsızlar, Düşkünler, Budalalar...

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, sosyal medyadan 'Ağaç kurtları, arsız, düşkün, budala' diye hitap ettiği bir gruba "Hodri meydan" diye seslendi. Büyükşehir Belediye Meclisi'nde her ikisi de aynı zamanda Muratpaşa Meclisi üyesi olan

Erol Özkarabekir ve Mustafa Reşat Oktay'ın küfürlerin havada uçuştuğu, ceketin çıkarılıp birbirinin üzerine yürüdüğü kavgayla sarsılan CHP'de Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'dan sert çıkış geldi.

Uysal, facebook hesabından isim vermediği ama çok sert sıfatlar kullandığı bir gruba "Hodri meydan" dedi. Uysal, sosyal paylaşım sitesinden şu mesajı paylaştı:

“Halkın bütçesine dadanmış ağaç kurtları, kamu yönetimini ranta çevirmeye alışmış arsızlar, küçücük çıkarları için her kumpasa giren düşkünler, ihanetçi ihtiras budalaları, sözüm sizleredir. Ne demiş Cumhuriyet önderi büyüğümüz; Namuslular namussuzlar kadar cesur olmadıkça, bu memleket düzelmez. Hepinize hodri meydan."

Uysal, bu mesajı rant ilişkisinin siyasi parti ayrımını da aşarak her türlü etik değeri aşıp, kendisine geniş bir alan bulmaya başladığı için paylaşmak durumunda olduğunu söyledi.

Mesajın hedef aldığı isimler ya da gruplar konusunda açıklama yapmayan Uysal, “Öyle deve kuşu gibi kafamızı kuma gömdüğümüzü, olan bitenden haberdar olmadığımızı, yaşananları tüm çıplaklığıyla gördüğümüzü herkes bilmelidir" diye konuştu.

Bu durumla mücadeleye de hazır olduğunu dile getiren Uysal, mesajın hedefinde Büyükşehir meclisinde kavga eden CHP'li üyeler olup olmadığına ilişkin soruya ise “Parti değerlerinden uzak yaklaşımlar, parti kararlarına aykırı tutumlar, başka partilerin oylarıyla seçim yaptırmalar, yapay kavgalar, hepsi. Kimse toplumu, halkı aptal yerine koymasın. Her şeyi görüyoruz" dedi. (DHA)

yukarı çık
0
Paylaşım