Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Kepez’in Yüzme Havuzuna Büyük İlgi

Kepez’in Yüzme Havuzuna Büyük İlgi

Antalya’nın ilk tam olimpik yüzme havuzu olarak Kepez Belediyesi tarafından hizmete açılan Adnan Menderes Tam Olimpik Yüzme Havuzu, yaz sezonunda büyük ilgi görüyor. Antalya’nın denize kıyısı olmayan ilçelerinden bir olan Kepez’de yüzme sporu 12 ay aralıksız devam ediyor.

Sıcak yaz günlerinde serinlemek isteyen Kepezliler, tam olimpik koşullarda hizmet veren yüzme havuzunda yüzmenin ayrıcalığını yaşıyor.

Yediden yetmişe farklı yaş ve meslek gruplarından herkesi hizmet veren ve temiz havuz sertifikasına sahip olan Adnan Menderes Yüzme Havuzu’nda yaz dönemi başladı.

Yaz spor okullarının açılması ile genç Kepezlilerin yüzmeyi öğrenerek spor yaptığı havuzda, bayanlar ve erkekler için de ayrı saatlerde gerçekleşen seanslarla, herkesin işletmeden faydalanması sağlanıyor.

Uzman yüzme antrenörleri eşliğinde gerçekleşen dersler, denize gidemeyen vatandaşlara beş yıldızlı ortamda hizmet sunuyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün bölgeye ve Antalya’ya kazandırdığı ilklerden biri olan tam olimpik yüzme havuzu, kışın olduğu gibi yaz aylarında da vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Bilgi için Telefon 417 27 00 ve 417 27 07.

Spor Ve Eğlence Merkezi

Kepezpark Varsak kompleksi içinde yer alan Adnan Menderes Tam Olimpik Yüzme Havuzu, yapısı, temizliği, profesyonel personeli ve imkanları ile yüzme sporunun 12 ay devam etmesini sağlıyor.

Su üzerinde gerçekleşen spor ve müsabakalarında artık yapılabildiği merkez, aynı zamanda farklı alanlara hizmetleri de bir arada sunuyor.

Çocuklar için birbirinden sevilen çizgi film kahramanlarının bulunduğu Masal Park, Varsak’ta vizyon filmlerinin son teknoloji ile sunulduğu Varsak Sinema Salonları, çocuklar için eğlence ve doğum günü bölümleri, büyükler için profesyonel hizmet veren fitness merkezi , çocuklar için hizmet veren etüt merkezleri ve gençlik merkezi ile yediden yetmişe herkese hitap eden bir alanın bulunduğu Kepezpark Varsak, yüzme sporunda da binlerce vatandaşa imkan sağlıyor.

Semt Yüzme Havuzları Gün Sayıyor

Antalya’nın ilk tam olimpik havuzunun ardından verdiği sözleri bir bir tutan genç Başkan Tütüncü, çeşitli mahallelere yüzme havuzları yaptırıyor. İnşaatı biten ve hizmete açılmak için gün sayan Dokuma Kent Parkı yanındaki 7 dönümlük alan üzerine kurulu olan tesis, 1176 metre kare büyüklüğünde 8 kulvarlı bir havuzla hizmet verecek.

Antalya’nın ilk tam olimpik havuzunun ardından şimdi de açık yüzme alanlarını Antalyalılara kazandıran Tütüncü, en önemli hedeflerinin gençlerin eğlenebileceği tesislere sahip olması olduğunu söyledi.

Çeşitli mahallelerde aynı projenin uygulanacağını belirten Tütüncü, Kepez’de yüzme sporunun 12 ay yapılabildiğini söyleyerek yeni havuzların da kısa sürede hizmete açılacağının müjdesini verdi.

yukarı çık
0
Paylaşım