Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Kepezspor’dan Sponsora Teşekkür

Kepezspor’dan Sponsora Teşekkür

Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, kulüp yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Kepez Belediyespor'un ana sponsoru Akdeniz Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyi Sarı'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Kulüp Başkanı Ünlüoğlu, Sarı'ya Kepez Belediyespor formaları ve atkısı taktim etti. 2 yıldır Kepez Belediyespor'un sağlık sponsorluğunu yapan Akdeniz Şifa Hastanesi'ne Kepez Belediyespor yönetimi teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, Kulüp Müdürü Birkan Aslan'ın gerçekleştirdiği ziyarette Kulüp Başkanı Ünlüoğlu, Akdeniz Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sarı'ya isminin yazılı olduğu Kepez Belediyespor formaları ve atkı hediye etti.

Ziyarette düşüncelerini aktaran Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, "Akdeniz Şifa Hastanesi her zaman yanımızda olarak bize marka değeri kazandırmıştır.

Sporcularımızla bire bir ilgi göstermeleri bizi çok mutlu etti. 2 sezondur sponsorumuz olması bizim için büyük bir şans, önümüzdeki sezonda da yanımızda olacaklarından eminim." dedi.

Kepez Belediyespor'un sağlık sponsorluğunu üstlenen ve aynı zamanda kulüp yönetim kurulu üyesi olan Hüseyin Sarı, "Kepez Belediyespor ile iki yıldır anlaşmamız var.

Ancak bu anlaşma gönül anlaşması. Güzel hizmetler yapılıyor. Biz de bu hizmetlerin yanında olmak istedik. Binlerce çocuğumuzu tedavi ettik. Sağlık hizmetinden faydalandırdık. “diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım