Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Tütüncü Antalyasporlu Olmayı Aşıladı

  • Yazan 
Tütüncü Antalyasporlu Olmayı Aşıladı

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, ziyarete gelen öğrencilere Antalyasporluluğu aşıladı. Antalyalıların 3 büyüklerden önce şehrin takımının taraftarı olması gerektiğini her fırsatta dile getiren Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, kendisini ziyarete gelen öğrencilere de Antalyasporluluğu aşıladı.

Kepez Belediyesi Meclis Salonu’nda Şehit Jandarma Üsteğmen Gökhan Korkut Ortaokulu öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Tütüncü, bir çocuğun hangi takımı tuttuğu sorusu üzerine, herkesin ikamet ettiği şehrin takımının taraftarı olması gerektiğini ifade etti.

Tütüncü Antalyaspor’u hep destekledi

Yaklaşık 2 yıl önce Süper Lige tekrar çıkma mücadelesi veren Antalyaspor Kulübü’nden 5 bin adet lisanslı taraftar forması satın alarak, takıma maddi manevi desteğini gösteren Tütüncü, Kepezli başarılı öğrenciler ile özel günlerde çocuklara bu formaları hediye ediyor. Böylece Antalyasporluluk aidiyeti oluşturmaya çalışan Tütüncü, ilçesindeki birçok etkinlikte Antalyaspor’un adının geçmesine öncülük etti.

Önce yaşadığın şehir

Ziyaret sırasında Şehit Jandarma Üsteğmen Gökhan Korkut Ortaokulu öğrencilerinin sorularını yanıtlamak için süre tanıyan Tütüncü, bir çocuğun hangi takımı tuttuğu sorusu üzerine Antalyasporluluk vurgusu yaptı. Herkesin öncelikle yaşadığı şehrin kulübünün taraftarı olması gerektiğini anlatan Tütüncü, “Benim bir şehrim var ve şehrimin de takımı var. Ben Antalyasporluyum. Suç sizde değil. Kimse size Antalyaspor’u sevdirmeye çalışmadı. Ama herkes size Fenerbahçe’yi, Galatasaray’ı, Beşiktaş’ı sevdirmeye çalıştı. Öncelikle yaşadığınız şehrin takımının taraftarı olmalısınız.” diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım