Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Tütüncü Çevreci Minikleri Ödüllendirdi

Tütüncü Çevreci Minikleri Ödüllendirdi

Başkan Hakan Tütüncü, atık pil toplama yarışmasında 1. olan Şehit Binbaşı Turgut Cengiz Toytunç Anaokulu öğrencilerini, satranç eğitim seti ve panosuyla ödüllendirdi.

Kepez Belediyesi ve TAP (Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçılar Derneği İktisadi İşletmesi) işbirliği ilçe genelindeki anaokulları arasında çevre bilinci oluşturmak amacıyla atık pil toplama yarışması düzenlendi.

2 Ton Atık Pil Topladılar

Yarışma kapsamında minik öğrenciler, 2 ton atık pil topladılar. Şehit Binbaşı Turgut Cengiz Toytunç Anaokulu'nun minikleri ise topladıkları 250 kilo atık pille yarışmanın 1.'si oldu. Aynı okul, TAP'ın 5 ilçe merkezinde yaptığı atık pil toplama yarışmasında ise 3.'lük unvanını elde etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şehit Binbaşı Turgut Cengiz Toytunç Anaokulu öğrencilerini ödüllendirmek amacıyla öğretmenleriyle birlikte makamında kabul etti.

Yarışma Geri Dönüşüme Örnek

Minikleri, çevre bilincinden dolayı tebrik eden Başkan Hakan Tütüncü, şunları söyledi  "Öğrencilerimizin topladıkları atık piller, geri dönüşüm için örnek teşkil ediyor.

Yarışma ile çevremizin kirlenmeye, kaynaklarımızın yok olmaya başladığı günümüzde suyun, havanın ve toprağın kirletilmesinin önüne geçmek için farkındalık oluşturmak; çocuklara çevre kirliliği konusunda bilgi vererek çevreyle ilgili hassasiyetlerini artırmayı amaçladık.

Kepez Belediyesi olarak çevreyi korumayı, çevre konusunda çocukları bilinçlendirmeyi amaçlayan projelere destek verdik, vermeye de devam edeceğiz."

Tütüncü, yarışmayı organize eden TAP Derneği yönetimine ve Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline teşekkür etti.

Tütüncü, konuşmasının ardından yaptıkları dereceden dolayı kutladığı miniklere satranç eğitim seti ve panosu hediye etti. 

Kabulde Başkan Yardımcısı Ramazan Alanay ve Temizlik İşleri Müdürü Adem Deveci de hazır bulundu.

yukarı çık
0
Paylaşım