Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Tütüncü Çocuk Meclisi Kararlarını Uyguluyor

Tütüncü Çocuk Meclisi Kararlarını Uyguluyor

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, Çocuk Meclisi kararıyla her okul bahçesine fidan dikme projesinde, ilk fidanı Emekevler Ortaokulu’na dikti. Kepez Belediyesi Çocuk Meclisi’nin okul bahçelerine ağaçlandırma kararı, Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü’nün ilk fidanı dikmesiyle uygulanmaya başladı.

Belediye başkan yardımcıları Mustafa Özsoy ve Sebahat Adanır, AK Parti Kepez Başkanı Yusuf İşeri, Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan, çok sayıda partili ve belediye personeli ile birlikte Emekevler Ortaokulu’na giden Başkan Tütüncü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural ile yüzlerce öğrenci sevinç gösterileriyle karşıladı.

Benjamin dikti

Etrafını çeviren öğrenciler ‘çak’ yaparak fidanın dikileceği alana kadar yürüyen Tütüncü, bu sırada bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Vural, baharın başlamasıyla birlikte çevreye ve yeşile verdikleri önemi gösterdiklerini söyledi. Okul bahçesi sınırındaki alana benjamin fidanı dikip can suyunu veren Tütüncü ise, tabiatın uyandığı şu günlerde ağaç dikim törenleriyle baharı çok anlamlı hale getirdiklerini söyledi.

Çocuk Meclisi’nin kararı gerçekleşti

Okul bahçelerine ağaç dikilmesinin Kepez Belediyesi Çocuk Meclisi’nin talebiyle gerçekleştiğini anlatan Tütüncü, “Kepez’de 4 yıldan beri çocuk meclisi var. Antalya’da çocuk meclisinin olduğu tek belediyeyiz.

Kepez’deki seçimle gelen 131 öğrencimiz, bizden değişik zamanlarda bahçelere ağaç dikmemizi istedi. Biz de çocuklarımızın isteğini yerine getiriyoruz.” dedi.

Farklı okullarda tekrarlayacağız

Ağaçları öğrencilerle birlikte dikeceklerini vurgulayan Tütüncü, çocuklara şu sözlerle seslendi;

“Bu ağaçlarla beraber büyüyeceğiz. Üniversiteyi bitirip geldiğinizde, bu ağaçların daha da büyüdüğünü göreceksiniz. O zamanın öğrencilerine, ‘bu ağaçları biz dikmiştik’ diyeceksiniz. Bahar hayırlı uğurlu olsun. Güzellikler getirsin hepimize. Yeni ağaç dikim törenlerinde farklı okullarda bir araya geleceğiz.”

yukarı çık
0
Paylaşım