Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Tütüncü’nün Sağlık Vaatleri Yerine Getirildi

Tütüncü’nün Sağlık Vaatleri Yerine Getirildi

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü’nün söz verdiği 4 aile sağlığı merkezlerinin tamamının inşası tamamlanarak sağlık hizmetlerinin verilmesi adına aile hekimlerine teslim edildi.

Kepez’i sağlık şehri yapmak için gayret sarf eden Başkan Tütüncü, Kepez Devlet Hastanesi, 2 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile bölge hastanesinin yapımına öncülük etmişti.

İlçesindeki sağlık hizmetlerine uzak kalan vatandaşların çağrısına da kulak veren Tütüncü, söz verdiği 4 aile sağlığı merkezinin tamamlanmış olmasının gururunu yaşıyor.

Duraliler Hizmete Girdi

Tamamlanan ilk ASM’ler olan Kuzeyyaka ile Göksu Mahallelerinden sonra, şimdi de Duraliler Mahallesi ASM’si hizmete girdi. Duraliler mahallesi ile eş zamanlı tamamlanan Altınova Sinan Mahallesi ASM’si de, çok yakında sağlık hizmeti vermeye başlayacak.

İki Bina Da Aynı Tipte

Altınova Sinan ile Duraliler Mahallesindeki ASM’ler, 3’er muayene odasına sahip. Her biri 320 metrekare taban üzerine oturtulmuş tek katlı sağlık merkezleri binalarında kan alma, bebek aşı ve izleme, emzirme, röntgen ve acil odalarının yanı sıra arşiv, vezne, mutfak, toplantı odası yer alıyor. Her iki bina, belediyeye yaklaşık 650 bin liraya mal oldu.

Doktor Ayağınıza Gelsin

ASM binalarının belediyeler tarafından yapması gereken bir hizmet olmadığının altını çizen Başkan Tütüncü, hemşerilerinin problemlerini çözmek adına bunu görev bildiklerini söyledi.

Yaptıkları 4 ASM’de Sağlık Bakanlığı tarafından doktor atandığını açıklayan Tütüncü, “Doktor mahallelere daha yakın olsun, şifa mahallelerde dağıtılsın diye ASM binaları inşa ediyoruz. ASM ile şifayı da hizmeti de mahallelerimizin ayağına götürüyoruz” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım