Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Konyaaltı Hobi Fest 2016 İçin Geri Sayım

Konyaaltı Hobi Fest 2016 İçin Geri Sayım

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 4-5 Haziran günleri arasında düzenlenecek olan Antalya Konyaaltı Hobi Fest 2016 etkinliğiyle, Türkiye’de bir ilke daha imza atacaklarını söyledi.

4-5 Haziran günleri arasında Konyaaltı Belediyesi önünde düzenlenecek olan Antalya Konyaaltı Hobi Fest 2016 etkinliği ile ilgili basın toplantısı düzenleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu etkinlikle amaçlarının hobi sahibi insanları bir araya getirerek Antalya kentinin sosyo-kültürel yaşamına katkı sağlamak olduğunu söyledi.

35 katılımcı kulübün yer aldığı etkinlikle Türkiye de bir ilke daha imza attıklarını ifade eden Başkan Böcek, 50 bin ziyaretçiyi bekledikleri bu etkinlikle bölge esnafına ekonomik katkı da sağlamış olacaklarını bildirdi.

Etkinliğe Antalya'nın yanı sıra diğer illerden de hobi kulüplerinin katılacağını belirten Başkan Böcek, "Türkiye'nin en geniş katılımlı hobi festivalini düzenliyoruz. Yaklaşık 50 bin kişiyi bekliyoruz.

Burada amacımız hobi sahibi insanları bir araya getirerek, Antalya'nın sosyo-kültürel yaşamına katkı sağlamak. 35 hobi grubuyla Türkiye'de bütün grupları bir araya getirdiğimiz kapsamlı bir etkinlik olacak.

Tüm Türkiye'de ulusal ve uluslararası alanda Antalya Konyaaltı Hobi Fest 2016'yı büyüterek, geliştirerek götüreceğiz. Her yaştan her insanın heyecan duyacağı, güzel buluşmayı gerçekleştireceğiz" dedi.

Etkinliğe katılan kulüp, kurum ve kuruluşlar ise şöyle; Antalya Olbıa Satranç Kulübü, Akdeniz Okçuluk İhtisas Kulübü, Akmok Akdeniz Motosiklet Kulübü, Albedo Doğa Aktiviteleri Grubu, Antalya Aquarıum, Antalya Bisiklet Derneği,Antalya Enduro Motosiklet Kulübü, Antalya Fotoğraf Kulübü, Antalya Kan Bankası, Antalya Klasik Otomobil Kulübü, Antalya Motosiklet Grubu,Antalya Runners Koşu Kulübü, Antalya Rc Model Araç Kulübü, Star Dıvıng Academy, Dinopark-Deepfear, Sıradışı İşler Extreme Sporlar Grubu,

Antalya Kayak İhtisas Kulübü,  Honda Antalya, Ataberk Motor, Antalya Bisiklet Festivali, Koordinatlar Motosiklet Grubu, Nostalji Javacılar Kulübü, Orıenteerıng (Neo Doğa Sporları) Kulübü, Perşembe Akşamı Bisikletçileri, Ipa Fotoğraf Akademisi, Sandland Kum/Heykel Festivali, Scooant Motorsiklet Kulübü, Todosk Doğa Sporları Kulübü, Türk Chopper Motosiklet Kulübü,Türk Hava Kurumu, Vega Bisiklet Kulübü, Velespit Bisiklet Kulübü, Ziçev, Rally Raıd 4x4, Motorize 07 Motosiklet Kulübü, Vostalya 07 Vosvos Kulübü, Kulüp 124.

Antalya Konyaaltı Hobi Fest 2016’ya katılan kulüplerin gerçekleştireceği aktivitelerden bazıları ise şöyle:

Murat 124 otomobil sergisi, nostaljik jawa motorsikletlerin sergisi, klasik otomobillerin sergisi, Vosvos otomobil sergisi, chooper, yarış, scooter, enduro ve yol motorsiklerinin sergisi, Enduro motorsiklet yarışları, off-road özel seyirci etabı, THK mikrolight gösterileri, THK model uçak ve uçurtma yapımı kursları, zumba dans gösterisi, temel fotoğrafçılık eğitimleri, satranç sporu eğitim ve müsabakaları, ücretsiz dinozor temalı eğlence ve gösteriler, kumandalı otomobil, off-road, uçak ve tekne yarışları, çelik halatla kayış etkinlikleri, temel dalış eğitimleri, ZİÇEV öğrencilerinin ritim konseri, çocuk ve yetişkinler için motosiklet sürüş eğitimleri, karma fotoğraf sergisi, fotoğraf sanatı atölye çalışmaları.

Bu etkinliklerde düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere Dinopark & Deepfear, Antalya Akvaryum ve Kum Heykel Festivali ücretsiz giriş bileti gibi küçük hediyeler verilecek.

yukarı çık
0
Paylaşım