Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Konyaaltı Hobi Festivali’ne Büyük İlgi

Konyaaltı Hobi Festivali’ne Büyük İlgi

Konyaaltı Belediyesi bu yıl ilk yapılan Hobi Festivali’yle 7’den 70’e binlerce Antalyalıyı, Enduro motorsiklet yarışları, off-road araçlarının özel seyirci etabı, nostalji araç sergisi gibi bir birinden farklı onlarca etkinlikte buluşturdu.

35 farklı hobi grubunun katıldığı Konyaaltı Belediyesi Hobi Festivali, hafta sonu binlerce Antalyalıyı ağırladı. Enduro motosiklet yarışları, off-road özel seyirci etabı, Türk Hava Kurumu mikrolight gösterileri, temel fotoğrafçılık eğitimleri, satranç sporu eğitim ve müsabakaları, ücretsiz dinozor temalı eğlence ve gösteriler, kumandalı otomobil yarışları, çelik halatla kayış etkinlikleri, ZİÇEV öğrencilerinin ritim konseri, çocuk ve yetişkinler için motorsiklet sürüş eğitimleri ve karma fotoğraf sergisi gibi onlarca etkinliği Hobi Fest’16 ile bir arada gerçekleştiren Konyaaltı Belediyesi, Türkiye’de bir ilke daha imza attı.

Farklı Onlarca Etkinlik Tek Çatı Altında

4-5 Haziran günleri Konyaaltı Belediyesi önünde gerçekleştirilen etkinlikte tek tek stantları ziyaret ederek katılımcılara “Hoş geldiniz” diyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu etkinliği gelecek yıllarda daha da geliştirerek geleneksel hale getirmek istediklerini söyledi.

Konyaaltı Belediyesi olarak daha önce hiç düşünülmemiş birçok farklı etkinliğe imza attıklarını dile getiren Başkan Böcek, birkaç hafta önce düzenledikleri Mutlu Çocuklar Fuarı’nın da bunlardan biri olduğunu bildirdi.

Son olarak gerçekleştirdikleri Hobi Festivali ile amaçlarının Antalyalıları sosyo-kültürel bir ortamda buluşturmak olduğunu dile getiren Başkan Böcek, 7’den 70’e her yaş insan için bir birinden farklı onlarca etkinliği tek çatı altında buluşturduklarını söyledi.

Nostaljik Java Motosiklet İle Nostaljik Bir Tur

Hobi Festivali ile 35 farklı hobi grubunu tek çatı altında buluşturduklarını ifade eden Muhittin Böcek; Antalyalıların, kros motor yarışlarından off-road araçlarının özel seyirci etaplarına; nostaljik araç sergisinden ücretsiz zipline kadar onlarca etkinle keyifli bir hafta sonu geçirdiklerini söyledi.

Etkinlik alanında Nostalji Javacılar Kulübünü de ziyaret eden Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, java motosiklet ile küçük bir tur attı.

Bu motosikletin kendisi için ayrı bir önem taşıdığını ifade eden Muhittin Böcek, kullandığı java motosikletin kendi gençlik yıllarını hatırlattığını ifade etti. Başkan Böcek daha sonrasında Nostalji Javacılar Kulübü üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

yukarı çık
0
Paylaşım