Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Konyaaltı’nda ‘Sanat’ Ödüllendirildi

Konyaaltı’nda ‘Sanat’ Ödüllendirildi

Konyaaltı Belediyesi tarafından “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”ne özel bu yıl dördüncüsünü düzenlenen “Anadolu Mitolojisi, Anadolu Mitleri, Hayata Tutunmak” konulu resim, seramik ve öykü yarışması ödül töreni ile son buldu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel üç ayrı dalda yarışma düzenleyen Konyaaltı Belediyesi, yarışmaya katılan eserleri belediye fuaye alanında sergiye çıkardı. Çok sayıda sanatseverin hazır bulunduğu sergi alanında dereceye giren eser sahiplerine katılım belgeleri ve ödülleri verildi.

Dört yıldır düzenledikleri kadın konulu yarışmaya vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Konyaaltı Belediye Başkan Velikil Cansel Tuncer, “Hayatımızda karşılaştığımız tüm zorluklarla mücadele eden, engelleri bir bir kaldıran ve hayatı güzelleştiren kadınlarımız için düzenlediğimiz bu yarışma ile farkındalık yaratmak istedik.

4 yıldır kadınlarımızın hayatlarından kesitler sunan konular ile resim, seramik ve öykü alanında yarışmacılarımızı buluşturuyoruz. Katılımın fazla olması bizleri çok mutlu ediyor. Ben yarışmamıza katılan tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyor, ödüle değer görülen eser sahiplerini de tebrik ediyorum.” diye konuştu.  

Anadolu Mitleri seramik yarışmasına katılan 37 eserin arısında Canan Ekinci birinci, İnci Özkaya ikinci, Fidan Taşar üçüncü oldu.

82 eserin katıldığı Anadolu Mitolojisi resim yarışmasında Sevim Kaynar birinci, Yiğit Taşdemir ikinci ve Alaaddin Hız üçüncü oldu. Hayata Tutunmak konulu 37 eserin katıldığı öykü yarışmasında İbrahim Şaşmaz birinci, Kezban Şahin Tayfun ikinci olurken, Burcu Sarıkaya üçüncü oldu.

yukarı çık
0
Paylaşım