Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Manavgat Belediyesi’nden Satranç Turnuvası

Manavgat Belediyesi’nden Satranç Turnuvası

Manavgat Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası, Atatürk Kültür Merkezi'nde 385 sporcunun katılımıyla yapıldı. Manavgat Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası, 3 gün boyunca miniklere ve ailelerine heyecan dolu anlar yaşattı.

Başkan Sözen Yalnız Bırakmadı

Manavgat Belediyesi’nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu Manavgat Temsilciliği'nin desteği ile gerçekleştirdiği “23 Nisan Satranç Turnuvası”, 385 yarışmacının katılımıyla büyük ilgi gördü.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de turnuvanın yapıldığı Atatürk Kültür Merkezi’ni sık sık ziyaret ederek velilere ve oyunculara destek verdi.

2004 öncesi açık yaş, 2005, 2006, 2007, 2008 ve 2009 doğumlular olmak üzere 6 kategoride gerçekleştirilen turnuvada kızlar ve erkekler ayrı olmak üzeri 1.'lik 2.'lik ve 3.'lük madalyaları sahiplerini buldu.

Minikler De Yarıştı

İki gün süren turnuvanın son gününde de anasınıfı ve kreşlerin katılımı ile Satranç Şenliği yapıldı. 3-6 yaş arası 350 miniğin katıldığı satranç şenliğinde yarışan tüm çocuklara madalyalarını Manavgat Belediyesi Başkan Yardımcısı Sebahat Çevik hediye etti.

Şenlik sonunda minikler, Manavgat Belediyesi'nin ikramları ile eğlenceli anlar yaşadı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ''Çocuklar bizim geleceğimiz.

Çocuklarımızın hızlı düşünme gücü ve bireysel kararlar alabilme yetenekleri satranç ile gelişiyor. Satrancı destekliyor ve kentimizde gelişmesini sağlıyoruz. Her turnuvada katılım daha da artıyor. Bu tarz organizasyonların daha da artması için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Turnuvada ödül alanlar da şöyle sıralandı

yukarı çık
0
Paylaşım