Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Marmaris Belediye Başkanı Acar: ‘Biz Bir Aileyiz’

Marmaris Belediye Başkanı Acar: ‘Biz Bir Aileyiz’

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Marmaris’te görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gerçekleştirilen programa DHA Temsilcisi Ali Gündoğan, A Haber temsilcisi ve Netonline Tv kurucusu Vural Efecik ve

kameraman Olcay Kabakçı, İHA Temsilcisi Ramazan Terkos, Marmaris Tv’den Hayriye Akok, Murat Arıkan ve Kubilay Yarar, Manşet Gazetesi’nden Arif Çataroğlu, Cihan Altut, Çağdaş Marmaris Gazetesi’nden Doğuş Esat Berme,

Gündem Gazetesi’nden Ercan Arslan, Yeni Sayfa Gazetesi’nden Arzu Sarıtaş ve Mikail Zeybek, Şamata Magazin’den Seycan Akman ve emekli gazeteci Mustafa Sarıipek katıldı.

Basın mensuplarına Belediye Başkan yardımcılarıDursun Kaplan ve İsmet Kamil Öner, Halil Gökovalı, Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt’in yanı sıra bazı birim amirleri ve basın birimi çalışanları da eşlik etti.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, 14 yıllık görev hayatında diğer meslek gruplarında olduğu gibi basın mensupları ile de görüş ayrılıkları nedeniyle karşı karşıya geldiklerine değinerek, “Bizim için bunların hiçbir önemi yok.

Sizlerden gelen yapıcı ve iyi niyetli eleştirilere sonuna kadar açığız" Bu konuda en ufak bir endişeniz olmasın. Belediyedeki birimlerimizin de sizlerin birer parçası olduğunu unutmayın. Birimlerimizin yaptığı çalışmalarda sizlere bazen aktarmakta eksik kalabiliriz.

Çekinmeden birimlerimizle irtibata geçip bilgi alabilirsiniz. Biz birlikte mutlu bir aileyiz” dedi. Başkan Ali Acar ayrıca basın mensuplarına “Siyasi kimliğimizle çalışmalarımızı, projelerimizi gerek yerelde, gerekse ulusal basında gerçekten

anlatan tanıtan siz değerli arkadaşlarımızın verdiği katkıları yok saymamız mümkün değil. Bu meşakkatli göreviniz ve bize vermiş olduğunuz destekten dolayı ben sizlere şükran ve minnetlerimi sunmak istiyorum.” diyerek teşekkürlerini iletti.

Gecede Marmaris için özel bir şarkı besteleyen müzisyen Erkan İrgi’de sahne aldı.

yukarı çık
0
Paylaşım