Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

CHP Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan Sahaya İndi

CHP Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan Sahaya İndi

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde Kaş Belediye Başkanlığı için CHP’nin aday ilan ettiği Erol Demirhan seçim çalışmalarına hızlı başladı.

Mahallelilerle buluşmasının yanısıra gençlerle birlikte Kaş’ın geleceğini konuştu. CHP Kaş İlçe Örgütü yapılan çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi:

“Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan, Gençlerle Samimi Bir Buluşma Gerçekleştirdi! Bugün, Kaş'ın geleceğini şekillendirecek gençlerle yapılan etkileşim dolu toplantıda, Demirhan, gençlerin görüşlerini dinleyerek sorunlarına çözüm aradı.

Gençlerin enerjisi ve önerileri, Demirhan'ın belediye başkanlığı hedefleri için önemli bir ilham kaynağı oldu. Bu değerli buluşma, gençlerin katılımı ve belediye başkan adayı Erol Demirhan'ın liderliğinde Kaş'ın daha yaşanabilir bir kent olma yolundaki kararlılığını vurguluyor. Kaş için çalışmaya devam ediliyor.

İl Başkanına Ziyaret

CHP Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan, İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan ve yönetim kurulu üyeleri, Antalya İl Başkanı Nail Kamacı'nın konuğu olarak seçim sürecine dair önemli bir buluşmaya imza attı. Yapılan fikir alışverişi ve güç birliği, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine dair

kararlı bir duruşu gözler önüne serdi. Kucaklayıcı siyaset anlayışı ve dayanışma ruhuyla, sosyal demokrat belediyecilik idealini Antalya'da halkla birlikte taçlandırmak için kararlı bir yol haritası çizildi. Bu birliktelik, Antalya'nın daha yaşanabilir ve güçlü bir geleceğe yönelik umutları artırıyor.

yukarı çık
0
Paylaşım