Menu
RSS
Acemi Kasap' Bilançosu: Toplam 16 Bin Yaralı

Acemi Kasap' Bilançosu: Toplam 16 Bin Yaralı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca b...

Bayram Tatilinin İlk Günü: 24 Saatte 852 Trafik Kazası

Bayram Tatilinin İlk Günü: 24 Saatte 852 Trafik Ka…

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,...

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz: Türkiye’de Örnek Bir Belediyecilik Yapacağız

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz: Türkiye’de Ö…

Antalya Büyükşehir Belediyesi’...

Antalya Büyükşehir Meclisi Toplandı: Mesut Kocagöz Alkışlarla Karşılandı

Antalya Büyükşehir Meclisi Toplandı: Mesut Kocagöz…

Antalya Büyükşehir Belediyesi ...

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz Sonunda Hukuk Mücadelesini Kazandı ve Tahliye Oldu

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz Sonunda Hukuk Mücad…

Antalya'nın Konyaaltı ilçesind...

Yeni Müfredat Boykot Edilecek: 11 Haziran’da Öğrenciler Okula Gönderilmeyecek

Yeni Müfredat Boykot Edilecek: 11 Haziran’da Öğren…

“Müfredatı Geri Çekin Platform...

Antalya Milletvekili Aykut Kaya CHP’ye Katıldı

Antalya Milletvekili Aykut Kaya CHP’ye Katıldı

CHP meclis gurubunda CHP Genel...

Prev Next

CHP Kepez Kadın Kollarının Yeni Başkanı Ayşe Çankaya İpek

CHP Kepez Kadın Kollarının Yeni Başkanı Ayşe Çankaya İpek

CHP’de ilçe kadın kollarının seçimleri tüm hızıyla sürmekte. Kepez’de yapılan üç adaylı seçim maratonunu Ayşe Çankaya İpek 404 oy alarak başkanlığa seçildi.

CHP Kepez İlçe kadın kolları seçimi Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde yapıldı. Ayşe Çankaya İpek mavi oy pusulası, Filiz Duran kırmızı oy pusulası, Nuray Bircan beyaz oy pusulası ile yarıştı. Yaklaşık 800 üyenin katıldığı oylamada Ayşe Çankaya İpek 404, Filiz Duran 181 oy, Nuray Bircan 197 oy aldı.

Yapılan kongreye CHP İl Başkanı Nail Kamacı, Milletvekili Aliye Coşar, Kepez Belediyesi Başkan Vekili Prof. Dr. Refik Emre Altekin, Kadın Kollar ıİl Başkanı Nilüfer Deveci, İlçe Başkanı Gökhan Ölmez ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra açılış konuşmasını yapan Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Melek Çoban geçmişten bu yana faaliyetlerini özetledikten sonra şunları söyledi:

Öncelikle bayrağı devraldığım Kadın Kolları Başkanım Zekiye Genç'i rahmetle anıyorum. İlçe Başkanımız Gökhan Ölmeze; Mesut Başkanımıza ziyarete giderken geçirmiş olduğu kazadan dolayı acil şifalar diliyorum.

Kepez Belediye Başkanımız Sayın Mesut Kocagöz'e geçmiş olsun diyor en kısa zamanda yapılan haksızlığın son bulmasını ve görevine dönmesini diliyorum.

Önce, partimin bir üyesi olarak onurla uzun yıllar çalıştım. Daha sonra II Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olarak 3 yıla yakın zaman Antalya'nın 19 ilçesinde adım adım tüm çalışmalarda yer aldım. Devamında, 32 yıldır yaşadığım Kepez İlçemizde 01 Şubat 2020 de

İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini bugüne kadar gururla sürdürdüm. Bugün artık görevimi devretme vakti geldi. Üç değerli Başkan Adayı arkadaşıma başarılar diliyorum.

Biz güzel ve özel insanlarız. Bu partide siyaset yapmak, bizleri daha da özel yapıyor. Umutsuzluğu umuda, karamsarlığı aydınlığa dönüştüreceğimize inandık ve 2020 yılından bu yana devam eden görev süremizde çok işler yaptık;

Bizim boşa geçirecek bir dakikamız bile yok dedik.

Şimdi çalışmazsak, çocuklarımızın yarınlarını karartırız dedik.

Şimdi çalışmazsak, sandıklar açılırken boynu bükük kalırız dedik.

KALMADIK...!!! Boynu bükük kalmadık...!!!!

Önder Kurnaz Başkanımdan; Bayrağı devralan Gökhan Ölmez Başkanım aday olduğunda iki şey söyledi: Antalya'da Tarih yazacağız dedi ve Önce Büyükşehir'i Muhittin Başkanla üst üste ikinci kez kazanacağız dedi. Yaptı. 30 Yıldır alamadığımız Kepez Belediyesini Mesut Başkanla alacağız ve

CHP Bayrağını dikeceğiz dedi ve Yaptı. Kendisine bu sözünden dolayı çok teşekkür ederim

Şimdi, haklılar, namuslular çile çekse de, zulme uğrasa da günün sonunda her zaman onlar kazanır. Selam olsun Mesut Kocagöz başkanıma.....!!!

Her zaman yanındayız. Adalet, hak yerini bulacak.

Buna yürekten inanıyoruz.

Kepez ilçemiz 68 mahalleden oluşuyor. Bir mahallede her taşın altını kaldırıp bakacaksın, mahalleni kapı kapı tanıyacaksın. Ancak o zaman güvenle yol alırsın. Biz de öyle yaptık. Kepezimizin her mahallesinde sorunu olan, sıkıntı yaşayan yüzlerce insan tanıdık.

Demokrasilerde elimizdeki tek araç ikna etmektir. KONUŞTUĞUMUZ, ELİNİ SIKTIĞIMIZ, OMZUNA DOKUNDUĞUMUZ HER VATANDAŞIN 1 ΟΥ DEMEK OLDUĞUNU VE ONUN 1 OYUNUN HAYATİ ÖNEME SAHİP OLDUĞUNU UNUTMADIK. O nedenle ULAŞTIĞIMIZ HER İNSANA partimizi,

Kurtuluşu, Özgürlüğü anlattık. Yokluğun Kader değil Tercih Olduğunu anlattık.

Temel Hedefimiz Güçlü Kadın; Örgütlü Kadın Oldu. Göreve başladığımızda 2.700 olan kadın üye sayımızı tam 4.000 e çıkardık. Gücümüze güç kattık.

Bizler güçlü ve yürekli kadınlar olarak yorulmadan çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz.

Birlikte görev yaptığım tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma da huzurunuzda teşekkür ediyorum.

Yine sokaklarda, yine alanlarda kol kola, omuz omuza olacağız.

Cumhuriyet Halk Partisi'ni, partimizi iktidara taşıyacağız.

Yaşasın Cumhuriyet, YAŞASIN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK...!!!

Milletvekili Aliye CoşarDivan Başkanlığına getirildi. Coşar kısa bir konuşma ile kongreyi selamladı.

Daha sonra Kepez Belediyesi Başkan Vekili Prof. Dr. Refik Emre Altekin söz aldı ve şunları söyledi:

“Mesut Başkanımızın ilettiği mesaj; bütün adaylara aynı mesafede olduğunu ve hangi aday seçilirse seçilsin Kepez Belediyesi’nin gücünü arkasında hissedeceğini bilmenizi istiyoruz. Seçimi kazanacak başkanımız ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum”

İlçe Başkanı Gökhan Ölmez ise Kepez Belediyesi’nin ve Büyükşehrin kazanılmasında en büyük emeği olan siz kadınlara teşekkür ediyorum. Bu zaferi bizlere yaşatan, bu zaferin gerçek mimarı sizlersiniz. Sizin hakkınız ödenmez dedi.

İl Başkanı Kamacı kısaca seçim sürecinde yaşananlara değindikten sonra  “Ama asıl sahibi maalesef tutulu bulunuyor. 11 Haziran’da oradan çıkarak Kepez Belediyesi’nde yerini alacağını ve Kepez’in beklediği hizmetleri sizlerle beraber yöneteceğine inancım sonsuzdur.

Bu dönem içerisinde metanetli duran Kepez halkına, üyelerimize, bütün Antalyalılara teşekkür ediyorum.

Daha önce Mesut Kocagöz’ü 650 bin kişilik Kepez tanıyordu. 2,5 milyon Antalyalı tanıyordu. Şu anda 85 milyon Mesut Kocagöz’ün hakkının yenildiğini biliyor.

31 Mart’ta belediyeleri kazandık yeni bir seçim dönemi başladı. 2028 bizim nihai seçimimizdir. Orada CHP’li bir cumhurbaşkanı istiyorum. Bunu hep birlikte yapacak gücümüz de var, cesaretimiz de var. Çünkü biz Atatürk’ün evlatlarıyız.” Dedi.

Kadın Kolları İl Başkanı Nilüfer Deveci konuşmasında kadınların gücüne değinerek “Biz kadınlar istersek başaramayacağımız hiç bir şey yok. Kadın cesarettir, umuttur, gelecektir, yarındır, azimdir.

Bizi kafes arkasına sokmaya çalışanlar, bizim için başka bir dünyaya tasarlayanlar, biz o duvarları yıkarız, yeniden cumhuriyetin değerleriyle yetişen Atatürk’ün kızları olarak ülkemizi aydınlık yarınlara taşırız.” Diyerek sözlerini tamamladı.

yukarı çık
0
Paylaşım