Menu
RSS
Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerinde Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerin…

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü...

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

İbradı Dünya Arenasında…

İbradı Dünya Arenasında…

Gerek ulusal gerekse uluslararası tanıtım çalışmaları ile Alternatif turizmin yıldızı olma yolunda ilerleyen İbradı ilçesi İbradı Belediyesi’nin yaptığı tanıtım çalışmaları ile dünya arenasındaki yerini aldı.

İlçenin uluslararası platformda bilinilirliğini artırmak amacıyla dünyanın en büyük turizm fuarlarından olan ITB Berlin 2016 Uluslararası Turizm Fuar’ına katılan İbradı Belediyesi’nin tanıtım standındı fuarda ziyaretçi akınına uğradı. Standta ziyaretçilere ilçenin Düğmeli evlerinden Altınbeşik mağarasına kadar pek çok değerini tanıtan broşürler, kartpostallar ve kitaplar hediye edilerek bölge hakkında detaylı bilgi verildi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'ın da katıldığı Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da İbradı Belediye standını ziyaret ederek destek verdi. KKTC Turizm Bakanı Dr. Faiz Sucuoğlu’da standı ziyaret edip bölge hakkında detaylı bilgi aldı.

İlçenin turizm sektöründeki payının artırılabilmesi için tanıtıma ihtiyacı olduğuna dikkat çeken İbradı Belediye Başkanı Av.Serkan Küçükkuru İbradı'nın bilinirliliğini artırarak turizmde hak ettiği öneme kavuşmasını sağlamak için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını vurgulayarak ‘ Doğal, tarihi ve kültürel değerlerimiz, Akdeniz kıyı bandı merkezli turizm hareketine bir alternatif oluşturmaktadır. Alternatif turizmin hareketinde ilçemizin hak ettiği yere gelebilmesinin tek yolu tanıtımdır.

Gerek ulusal gerekse uluslararası platformda yaptığımız tanıtım çalışmaları ile bölgemizdeki Altınbeşik Mağarası, Tarihi Düğmeli Evler, Kardelen gibi pek çok değerimiz markalaşarak Akdeniz bölgesindeki alternatif turizm faliyetlerinin yıldızı olacaktır’ dedi. Dünyanın en büyük turizm fuarı ITB Berlin 2016 Uluslararası Turizm Fuar’ına ilk kez katıldıklarını dile getiren Küçükkuru İbradı Standına gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘Birkaç ay öncede İtalya’da düzenlenen ‘Akdeniz’in En güzel Köyleri’ konferansına katılarak ilçemizin tanıtımını yapmıştık.

Bu kez de dünyanın en büyük turizm fuarında yöreye özgü değerlerimizi tanıttık. Bu çalışmalarımız bölgedeki turizm hareketine farklı bir boyut getirerek, ziyaretçi sayımızı artıracaktır ’dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım