Menu
RSS

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut'tan İl Kongresine Vurgulu Mesaj

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut'tan İl Kongresine Vurgulu Mesaj

CHP Burdur Milletvekili ve T.B.M.M. Kamu İktisadi Teşebbüsü Denetim Komisyon Üyesi İzzet Akbulut, partisinin il kongresine katıldı.

Akbulut, kongrede yaptığı konuşmada, parti içi demokrasinin önemine değinerek, “Altı Oklu Şanlı Sevdamızın Şöleni” olarak nitelendirdiği bu önemli günün, partililere birlik ve beraberlik mesajlarıyla dolu olduğunu ifade etti.

Kendisini dinleyen partililere seslenen Akbulut, “Aday olma cesaretini gösteren tüm cesur yürekli yol arkadaşlarımı kutluyorum. İl kongremize katılım sağlayan tüm üyelerimize, yönetim kurulumuza teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu iç seçimlerimizde asıl kazanan örgütlü mücadelemiz olacaktır. Güçlü bir Cumhuriyet Halk Partisine bugün tüm Çiftçilerimizin, Emeklilerimizin, Memurlarımızın, İşçilerimizin, Esnaflarımızın, Sanayicilerimizin, Kadinlarin, geleceği çalınan Gençlerin kısacası tüm Türkiye’ nin ihtiyacı var.

Hep birlikte ayağa kalkacak daha çok çalışacağız.’’ Dedi.

Akbulut seçim sonrası yaptığı degerlendirmede sözlerine şöyle devam etti: “Kendi içimizdeki seçimlerin kazananı kaybedeni olmaz. Hiç kimseyi ötekileştirmeden hep birlikte tek vücut olarak, 11 ilçemiz, 194 köyümüzde çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Bu çalışmalara liderlik yapacak olan İl Başkanımız Kadir Koç ve yönetimine, tüm ilçe başkanlarımıza, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza ve bu süreçte emeği geçen tüm yol arkadaşlarımıza başarılarla dolu bir dönem diliyorum.”

Burdur İl Kongresi, partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Kongre sonrası Akbulut'un bu birlik ve beraberlik mesajı, partililer tarafından büyük takdirle karşılandı.

yukarı çık
0
Paylaşım