Menu
RSS

Evi yanan aileye belediyeden şefkat eli

  • Yazan 
Evi yanan aileye belediyeden şefkat eli

Çamköy Mahallesinde 7 çocuğu ile yaşayan Peker ailesinin evleri yandı. Çocukları ile sokakta kalan acılı aileye Aksu Belediyesi sahip çıktı. Başta Belediye Başkanı Halil Şahin olmak üzere, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri yangın yerine giderek ailenin acısını paylaştı.

Evleri kullanılmaz hale gelen ve tüm eşyaları yanan aileye belediye elinden gelen desteği sağlayarak, sosyal belediyeciliğin güzel bir örneğini sergiledi.

Abdullah Peker’e ait olan Çamköy’deki ev henüz nedeni belirlenemeyen bir sebeple yanarak kül oldu.  Evde kahvaltı yaparken diğer odadan gelen kokuyu hisseden aile fertleri evlerinin alevler içinde kaldığını fark etti. Çocuklarını alıp dışarı çıkaran anne ve baba can kaybını önlerken ev kullanılmaz hale geldi. Kış soğuğunda sokakta kalan 9 kişilik aileye Aksu Belediyesi sahip çıktı. Yangını duyar duymaz olay yerine giden Belediye Başkanı Halil Şahin, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile aileye kol kanat gerdi. Başkan Yardımcıları Ahmet Aydoğmuş, Hüseyin Demirkaplan, Meclis Üyeleri Yaşar Sözen, Burhan Çelik, Bilal Durmuş, Ferit Özçelik, Ercan Ak, İbrahim Köseoğlu ve Hakkı Coşgun ailenin yanında yer aldı. Belediye ekiplerini devreye sokan Başkan Şahin, aileyi zor durumdan kurtarmak için ne gerekiyorsa yapılamasını sağladı. Belediyenin kendilerine büyük destek olduğunu gören Peker ailesi Başkan Halil Şahin’e ve belediyeye teşekkür etti.

yukarı çık
0
Paylaşım