Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Şah-ı Merdan Antalya: 'Daha Kaç Canın Yanması, Ölmesi Lazım'

Şah-ı Merdan Antalya: 'Daha Kaç Canın Yanması, Ölmesi Lazım'

Şah-ı Merdan Alevi Bektaşi Eğitim Ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Yıldız yaptığı yazılı açıklama ile Ankara’da katliamı kınadı. Yapılan açıklamada terörün durdurulması için, “Daha kaç canın yanması, ölmesi lazım;

terörü topyekün lanetlemek için, her türlü şiddeti,nefreti,silahı bir çözüm görmekten vazgeçmek için, kutuplaşmaların,ayrışmanın yolunun nereye varacağını görmek için, dünyevi hırsların bireysel çıkarlarımızın faniliğini anlamak için, at gözlüklerini çıkartıp atmak için taraftarlıktan tanıklığa geçmek için, her şeyden önce insanı hatırlamak için aynı gemide birlikte battığımızın farkına varmak için daha ne olması lazım? Dedi.

Yıldız açıklamasında şunlara değindi;

“Masum insanların katledilmesi bir insanlık suçudur ve Ankara'da bir kez daha kanlı yüzünü gösteren terör, yıllardır bu topraklarda işlediği cinayetlere, masum insanlarımızın canını almaya, bizi kalbimizden vurmaya devam etmektedir. Ankara'da yaşanan terör saldırısı hepimizin yüreğine büyük bir acı düşürdü. Ülkemizin birliğine, dirliğine ve kardeşliğine yönelik bu alçak saldırıyı şiddetle lanetliyoruz.

Terör eylemleri ülkemizin birlik, beraberlik ve huzuruna yöneliktir. Bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumalıyız. Hiçbir sorun şiddetle çözülemez. Şiddetten bir çözüm veya gelecek bekleyenlerin insanlık değerleriyle hiçbir bağlantısı olamaz. Çirkin saldırıları gerçekleştirenler, terör ve şiddet eylemlerinin hiçbir amaç için araç olamayacağını bilmelidirler.

Ülkemizdeki huzuru bozmaya ve kardeşliğimizi, birlikteliğimizi ortadan kaldırmaya yönelik bu hain ve aşağılık saldırıların sorumlularını bulmak ve kaybettiğimiz canlarımızın hesabını sormak Türk adaletinin, ancak, katillerin hedef aldığı insanlarımızı korumak devletimizin, birlikteliğimizi muhafaza etmek de bu topraklarda yaşayan hepimizin görevidir.

Türkiye Cumhuriyeti bölünmez bir bütündür ve şanlı bayrağımız altında toplanan bu millet güçlü bir iradeye sahiptir ve her türlü provokasyona karşı sağduyusunu koruyacaktır.

Başta çocuklar ve gençlerimiz olmak üzere, bütün vatandaşlarımızın sokağa korkuyla değil, güvenle çıktığı bir Türkiye özlemiyle, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz”

yukarı çık
0
Paylaşım