Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

BBP'li Ramazan Doğan: Partimiz Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekliyor

  • Yazan 
BBP'li Ramazan Doğan: Partimiz Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekliyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalya İl Başkanı Ramazan Doğan, cumhurbaşkanı seçiminde partilerinin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu desteklediğini, BBP'nin bazı eski yöneticilerinin başka bir adayı destekledikleri yönündeki açıklamalarına itibar edilmemesini istedi.

Ramazan Doğan, 30 Mart seçimlerinin ardından BBP'nin il ve ilçe başkanlıklarında değişimler olduğunu açıkladı. Eski İl Başkanı Bekir Bağcı'nın 1 Nisan 2014 tarihinde görevini fiilen bıraktığını, 24 Temmuz 2014 tarihinde il başkanlığının resmen sona erdiğini belirten Doğan, o tarihten bu yana da BBP İl Başkanı olarak kendisinin görev yürüttüğünü duyurdu.

Cumhurbaşkanı seçiminde BBP'nin de bir adayı olmasını arzuladıklarını, ancak 20 milletvekili imzası şartının kendi adaylarını çıkarmalarına engel olduğunu ifade eden Doğan, bu nedenle yapılan istişareler sonrasında BBP yetkili organlarının Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleme kararı aldığını kaydetti.

Ramazan Doğan, BBP'nin bu kararını kabullenmekte zorlananlar olduğuna işaret ederek şu açıklamayı yaptı: "Aldığımız bu kararımızı kabullenmekte zorlanan sayın Başbakan ve arkadaşları, diğer siyasi partilere olduğu gibi bizim partimize operasyon başlatmışlar, bir kaç kişiden oluşan eski partili vatandaşların eski sıfatlarını kullanarak kendilerine destek verildiği yönündeki açıklamalar yaptırarak bu kararımızı itibarsızlaştırmaya çalışmaktadırlar.

Seçim ayını geçim ayı olarak gören, tam da dereden geçerken at değiştirenlerin bu duruma kamuoyu hak ettiği cevabı zaten verecektir.Bunlara itibar edilmemesi gerektiği hususundaki görüşümüzü değerli kamu oyunun taktirlerine sunuyor yapılacak olan cumhurbaşkanı seçiminin milletimize ve Antalyalı hemşerilerimize hayırlı olmasını yüce Allah'tan temenni ediyorum."


yukarı çık
0
Paylaşım