Menu
RSS

Muhtarlar Serik’te Bir Araya Geldi

  • Yazan 
Muhtarlar Serik’te Bir Araya Geldi

Türkiye Muhtarlar Federasyonu (TMF) ve Türkiye Muhtarlar Derneği (TMD) Genel Başkan Yardımcısı Şaban Gökdere Muratpaşa, Korkuteli, Aksu ve Serik İlçeleri Muhtarlarıyla Serik’te düzenlenen yemekli toplantıda bir araya geldi. Muhtarların özlük hakları konusunda 26 maddelik bir çalışmanın Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunulduğunu müjdeledi.

Türkiye Muhtarlar Federasyonu ve Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz ve Serik Muhtarlar Derneği tarafından organize edilen toplantıya; TMF - TMD Genel Başkan Yardımcısı Şaban Gökdere, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akçan, Korkuteli Muhtarlar Derneği Ahmet Uysal, Aksu Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Altun, Serik Mevcut Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Şahin, Serik Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Barcın, Hayta Yörükleri Derneği Başkanı İbrahim Bodur ve çok sayıda dernek yönetimi ve üyesi muhtar katıldı.

TMD – TMF Genel Başkan Yardımcısı Şaban Gökdere; “Türkiye Muhtarlar Federasyonu ve Türkiye Muhtarlar Derneği olarak muhtarların vatandaşlarımıza hizmet götürebilmek için hangi zor şartlarda nasıl sıkıntılarla karşılaştığını biliyoruz. Muhtarlarımızın daha iyi koşullarda çalışması ve hizmet verebilmesi için Federasyonumuz tarafından 26 maddelik bir çalışmayı Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gönderdik ve inşallah en kısa sürede bu hakları kazanacağız.

Federasyon olarak muhtarlarımızın daima yanındayız. Meclise verdiğimiz teklifin takipçisi olmaya devam edeceğiz. “Bir Olalım Diri Olalım” Türkiye’nin en aktif muhtarlar derneği olan Türkiye Muhtarlar Derneği’nde birlik olalım. Bizi izlemeye devam edin…” Dedi.

Federasyonun yaptığı çalışmanın içeriği hakkında katılımcılara bilgi veren TMF – TMD Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz;

“Muhtarlarımızın Emeklilik, Bağ-Kur pirim ödemeleri, temel muhtarlık büro giderleri, ulaşım ve resmi kurumlarda öncelik verilmesi gibi birçok çalışmamız var. İnşallah bu çalışmalarımızı Federasyonumuzun öncülüğünde çözümle sonuçlandıracağız.”dedi

Katılımın çok olmasından duyduğu mutluluğu ifade eden Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık “Böyle bir kalabalık beklemiyordum. Bu birlik ve beraberlikten çok mutlu oldum” dedi ve muhtarların sorularını cevaplandırdı.

yukarı çık
0
Paylaşım