Menu
RSS

CHP Antalya Gençliği Şehitler Anısına Fidan Diktiler

CHP Antalya Gençliği Şehitler Anısına Fidan Diktiler

Ülkemizde hemen her gün şehit haberlerinin gelmesine karşılık, CHP gençliği onları anmak ve onları onurlandırmak adına bir etkinlik gerçekleştirdiler. CHP Konyaaltı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Akkoyun,

“Her gün yüreğimiz yanmakta, bu kan denizine dönmüş ülkemizi korumakla görevli vatan evlatlarının şehit haberleri sadece ateşin düştüğü yeri yakmakla kalmayıp tüm ülkeyi de sarmakta” dedi.

Orman Bölge Müdürlüğü tarafından gösterilen Döşemealtı İlçesi Düzlerçamı ormanlık alanına CHP Konyaaltı gençlik örgünden İpek Oruç,  Ayberk Mürseloğlu, Korhan Kaygusuz, Necati Karaman, Özgür Türe, Serkan Uçuracak, Yekta Koç, Çağdaş Volkan İşlek ve Mert Çapar haince yapılan terör saldırılarında hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ve şehitlerimizin anısına 165 fidan diktiler.

Akkoyun “terör artık ülkenin her yerinde, her gün birçok insanımız ve güvenlik görevlisi hayatını kaybetmekte.

Mevcut AKP hükümeti bu terörü durdurmaya yönelik ciddi bir adım atmamakta” dedikten sonra şöyle devam etti;

“Terörün bu denli artması sadece can almakla kalmamakta ayın zamanda korku yaymakta, insanların rahatça dolaşmalarına engel olmakta. Ülkemizde gelişen bu terör ortamı sonucu AKP istatistikler yaptırarak her kanlı olaydan sonra “oyumuz birkaç puan arttı” yönünde basında çıkan haberleri okuduğumuzda inanın kan beynimize sıçramakta.

Kan, ölüm ve gözyeşi üzerinden siyaset yapmak kimseye bir yarar getirmez. Olsa olsa ülkemizi uçuruma sürükler. Üstelik bu terör sadece bizleri değil zaman gelir o terörü görmezden gelen ve gerekli tedbirleri almayanları da vurur. Bu ülke hepimizin. Gemi battığında hepimiz batarız. Ülkeyi yönetenler akıllarını başlarına almaları lazım.

Biz CHP’li gençler olarak ülkemizde huzurun ancak ve ancak CXHP iktidarı ile mümkün olduğu bilinciyle kenetlendik.”

yukarı çık
0
Paylaşım