Menu
RSS

CHP Gençliğinden ‘Satın Alma, Sahiplen’ Etkinliği Öne çıkarılmış

CHP Gençliğinden ‘Satın Alma, Sahiplen’ Etkinliği

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı İlçe Gençlik Kolları, Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezinde “Satın Alma, Sahiplen” etkinliği düzenledi.

CHP Konyaaltı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Akkoyun, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde barınakta bulunan hayvanların sahiplenmesi ve böylece sıcak bir yuvaya kavuşmasını özendirmek amacıyla böyle bir etkinliği düzenlediklerini belirtti.

Kedi ve köpeklerin sokaklarda başıboş gezinmeleri ve aç-susuz kalmalarının doğru olmadığını, bunun için de özellikle her türlü aşısının yapıldığı, veteriner kontrolü altında bulunan barınma merkezlerindekileri sahiplenmek gerektiğini dile getirdi.

Satın almak yerine sahiplenmek daha doğrudur diyen Akkayonlu, tüm ilçe örgütünün düzenledikleri bu etkinlikte yanlarında olmalarından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

CHP Konyaaltı Gençlik kollarının düzenlediği etkinliğe CHP Konyaaltı İlçe Başkanı İlhan Buğdaycı ve ilçe yöneticilerinin yansıra, CHP Konyaaltı İlçe Kadın Kolları başkanı Gürnur Amca ve yönetimi, Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi Nazife Demirtaş ve partililer katıldılar.

Etkinlikte barınaktaki hayvanlara mama bağışında bulunuldu.

yukarı çık
0
Paylaşım